Karácsony Gergely magára hagyta a fővárost

2021. július 18. 12:33

El kellene talán dönteni, hogy polgármesteresdit, vagy miniszterelnök-jelöltesdit játszunk.

2021. július 18. 12:33
Patkó Endre
Kontra

„Beigazolódni látszik tehát az a nem is olyan merész jóslat, hogy a budapestiek Főpolgármester nélkül maradnak, ha elkezdődik a miniszterelnök-jelölti kampány. Karácsony Gergely ugyanis elkezdte a felszopókörútját, épp akkor, amikor a Fővárosnak vezetőre lenne szüksége: az élet épp kezdene visszatérni a megszokott kerékvágásba.

A feltételes mód azonban helytálló: az elhibázott tervezéseknek és koordinálatlan felújításoknak köszönhetően a legforgalmasabb utak parkolóvá és közösségi szaunává avanzsáltak, a közterek meg pollenokádó gazerdőkké.

Azt talán már mindenki megszokhatta, hogy a munkaidő alatti Facebookozás koronázatlan királya nem végez érdemi munkát, és az eddig felmutatott eredményei azt is mondatják velünk, hogy jobb is. De az, ami most a Városházán folyik, egyszerűen botrány. Van itt minden: orbánozás, fideszezés, öntömjénezés, csak éppen semmi kézzelfogható nincs, hacsak a szemetet meg az ürüléket nem nevezzük annak.

...

Csakhogy a korábban jól működő gépezetbe homokszem kerülhetett: a legújabb közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy Karácsony Gergely népszerűsége drasztikusan csökkenni kezdett.

El kellene tehát talán dönteni, hogy polgármesteresdit, vagy miniszterelnök-jelöltesdit játszunk. Ugyanis mindkét szerepkör teljes embert kíván!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. július 19. 08:31
Soha nem volt Budapest vezetője, így nem is hagyhatta magára a fővárost. Egy lépcsőfoka volt annak, hogy semmittevéssel múlassa az időt jó pénzért. A legarcátlanabb, hogy a legcsekélyebb érdeklődést sem mutatta a város problémái iránt a felkészületlensége legendás volt. Most, hogy sorra derülnek ki bűncselekménynek is minősíthető hanyagsága, hozzánemértése és az általa működtetett pénzszivattyú esztelen csúcsra járatása arra kényszeríti, hogy mint előéletében mindig, most ott hagyja a vállalt ámde el nem végzett munkáját. Döbbenetes, hogy ezt a hólyagot meddig lehet még fújni, mikor durran már szét!
Kristály
2021. július 18. 21:22
Aki nem végzi el a feladatát ki szokták baszni fegyelmivel ez a élet nyomoritó miért lenne más Még elnókót váltottak le. Az okozott kárt is fel lehet számolni neki .
kulalak
2021. július 18. 19:43
Zenei melléklet. Kft: Bábu vagy.
nemecsekerno_007
2021. július 18. 18:47
KamuGeri :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!