Most Boris Beckert támadja az elmebeteg nemzetközi baloldal

2021. július 09. 10:54

Feminista szervezetek azonnal el is kezdték a hisztit.

2021. július 09. 10:54
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Amint azt bizonyára nagyon sokan követték, Fucsovics Márton egészen a negyeddöntőig jutott a wimbledoni teniszbajnoságon. Ahol szenzációs játékkal, derekasan helytállva marad végül alul a jelenlegi világelsővel, Novak Djokoviccsal szemben.

A mérközést a BBC-n egy korábbi világelső, óriási német teniszcsillag, Boris Becker közvetítette szakkomentátorként. A teniszközvetítéseknél különösen nagy hagyománya van annak, hogy a kamera közelről mutat a nézőtéren ülő híres embereket, a játékosok családtagjait, vagy simán csak feltűnően csinos nőket. Ezúttal Marci barátnőjén, Böszörményi Anetten akadt meg a kamera – és Boris Becker szeme is. Ezt találta mondani élő adsában: »Azt mondják, a magyar nők a világ legszebbjei. Ezt én nem tudom, de az biztos, hogy Ő nagyon csinos!«

Nem azt mondta, hogy dögös, hogy jó csak, hogy bombázó, hogy b**zható... hanem a »pretty« kifejezést használta. Ami egy szexualitástól abszolút mentes, évszázadok óta használt elismerés a nőkre, és pontosanazt jelenti, ahogy Becker is értette ott hirtelen: csinos, bájos, kedves.

De ilyet ma már nem lehet egy nőre mondani! Ez szexizmus, tárgyiasítás, meg még ki tudja mi minden, amit az elmebetegek ma reggel előhúznak a szótárból. Feminista szervezetek azonnal el is kezdték a hisztit, a teljes nyugati bulvársajtó rögtön átvette a sztorit, a BBC-nek még közleményt is ki kellett adnia. Amiben, el kell ismerni, megvédték ugyan Beckert - de kissé langyosan tették ezt. Szerintük a kijelentés »könnyelmű volt, de semmiképpen sem sértő«.

De ettől még ez egy újabb kis győzelem a feminista-neomarxista elmebetegek számára a normalitással, a normális emberekkel szemben. Lehet, hogy Boris Beckert ezután nem hívják el szakkomentátornak. Vagy lehet, hogy elhívják ugyan, de szájkosár lesz rajta, és minden szavát figyelik. És ugyanez igaz mindenkire, nem csak Beckerre. A nyugati televíziókban, rádiókban semmit sem mondhat valaki anélkül, hogy ne ugranának rá azonnal, ne akarnák meglincselni, ellehetetleníteni a libsevikek, ha csak egy kicsit is nem tetszik nekik, amit mond. A média, a cégek pedig ilyenkor be is adják a derekukat. Ahelyett, hogy azt mondanák, ami a BBC részéről is az adekvát válasz lett volna: Takarodjatok a p**sába!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2021. július 09. 19:24
Fucsovics barátnője még utólag is mondhatná Beckernek, hogy Köszönöm a bókot, kedves volt!
balbako_
2021. július 09. 14:31
Egy kedves bók normális embereknél egy kedves mosolyt eredményez. Szipirtyóék meg óbégatnak.
outsiderman
2021. július 09. 13:30
jeszikém! te apád szégyene...több ízben igazolt állítás egy mélyen tisztelt konzervatív apukától... borisz egy hímsoviniszta disznó, életpályája...a pályán kívül igazolja. te ezt nem tudhatod...már a hímség okán sem. tisztességes konzervatív keresztény országban mosogatnál vagy ruhatáros lennél, bár én nem bíznám rád a felöltőmet se... itt pofázhatsz a bajerral meg a bencsikkel meg egykét totálkivarrt béközépessel... szégyen.
az ember
2021. július 09. 12:30
Ellenvádat kell megfogalmazni. Ki kell mondani, hogy a szexizmusvád egy társadalmat mérgező, toxikus, buta, normalitásfób gecitől származik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!