Ingyenes tesztelést és harmadik oltást itt és most!

2021. július 15. 14:47

Elég volt a kormány tétlenségéből és bizonytalankodásából.

2021. július 15. 14:47
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Semmelweis egyetemi, a fővárosi és más vizsgálatok eredménye is egy irányba mutat: a 60 év fölötti, Sinopharmmal oltott idős polgárok érdemi részénél nem mutatható ki megfelelő számban a tüskefehérje elleni antitest. Most üt vissza az, hogy a kormányzat úgy engedélyezte politikai alapon a kínai vakcina használatát a hatvan év fölöttieknek, hogy ebben a korcsoportban nem voltak tudományos bizonyítékok az oltás hatásosságára. A szakértők között lényegében konszenzus van a helyzet kezelésében.

Éppen tegnap nyilatkozott a Magyar Tudományos Akadémia immunológus főtitkár-helyettese, hogy szervezett keretek között, ingyenesen kell a Sinopharmmal oltott hatvan év fölöttieket tesztelni tüskefehérje elleni antitest jelenlétére. Akiről kiderül, hogy nincs a szervezetében úgynevezett vírusneutralizáló antitest, azt újra kell oltani mRNS-alapú vakcinával.  Elég volt abból, hogy az idősek védelménél a kormánynak fontosabb a kínai érdekek kiszolgálása és az olcsó politikai propaganda. Elég volt a kormány tétlenségéből és bizonytalankodásából. Ingyenes tesztelést és harmadik oltást itt és most!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2021. július 16. 17:02
Haha, szóval ha lesz ingyenes teszt és harmadik oltás, akkor az Karácsony érdeme, ha nem, akkor minden betegért a kormány a hibás, pedig Karácsony megmondta. Akkor én felszólítom Karácsonyt, hogy dugómentes Budapestet itt és most! Különben a hőség és légszennyezés miatt megbetegedtek vagy még rosszabb esetben meghaltak személyes Karácsony felelőssége!
írmag
2021. július 16. 12:12
Ez a böszme kettő, pont nulla!
ovalbogar
2021. július 16. 11:04
https://semmelweis.hu/hirek/2021/07/14/lezarult-a-semmelweis-egyetem-koronavirus-ellenanyagszint-vizsgalata/
Szerintem
2021. július 16. 11:01
Amennyire nagy a pofája, olyan tájékozatlan ez a hülye. Legalább nézne utána még mielőtt ugat. "Rendkívüli óvatosságra int a WHO a harmadik dózissal kapcsolatban A tudományos adatok „jelenleg nem igazolják” egy harmadik, megerősítő dózis beadásának szükségességét – véli a szervezet" https://mandiner.hu/cikk/20210716_rendkivuli_ovatossagra_int_a_who_a_harmadik_dozissal_kapcsolatban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!