Igen, valóban szeretnék közéleti diskurzust a könyvem kapcsán!!!

2021. július 09. 19:35

Köszönöm szépen Vadai Ágnesnek, hogy mai sajtótájékoztatójában a könyvemről beszélt!

2021. július 09. 19:35
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„IGEN, VALÓBAN SZERETNÉK KÖZÉLETI DISKURZUST A KöNYVEM KAPCSÁn!!!

Köszönöm szépen Vadai Ágnesnek, hogy mai sajtótájékoztatójában az »Amire nincs bocsánat -Szexuális ragadozók az egyházban« c. könyvemről beszélt! És nagyon köszönöm, hogy a könyvemből küld Orbán Viktornak, Kocsis Máténak, Varga Juditnak, Novák Katalinnak, Semjén Zsoltnak stb.. Sőt 5 db-ot küld a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciának is! Ez rendkívül örömteli, mert így nem nekem kell elküldenem nekik a könyvet! Javasolnám továbbá, hogy a kötetből kapjon Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Márki Zay Pétet, Fekete-Győr András, Pálinkás József stb. is! Én abban hiszek, hogy az egyházon belüli szexuális visszaélési ügyek teljes felszámolása nem csupán egyházi, hanem társadalmi ügy is! Így politikai szekértábortól függetlenül minden párt ügye kell legyen! Ha szakmai tanácsaimmal bárkinek segíthetek, állok rendelkezésre! És még egyszer köszönöm!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ödenburger
2021. július 11. 01:35
Az mindent elmond, hogy a mindenben keresztény- és egyházellenes Vadai használja fel ezt az irományt - a szerző lelkes hozzájárulásával. "Gyümölcséről ismerszik meg a fa."
Gyéressy Károly
2021. július 11. 00:44
Én elég sok éve tudom, hogy ki ez. Reméltem, mások nem fognak róla hallani. Nem kéne ezt a szerencsétlent reklámozni.
Hunyadi Mátyás
2021. július 10. 20:35
Igen. Ma ebből a témából lehet jól megélni, különösen ha katolikusnak vallod magad, de Sorostól kapod a pénzt.
Ooomph
2021. július 10. 15:35
Ingyenreklám a testileg és szellemileg is torz baszatlan korcs könyvéhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!