Ez nem a mi Németországunk!

2021. július 01. 19:52

A német NPD nyílt levele Orbán Viktornak.

2021. július 01. 19:52
Nationaldemokratische Partei Deutschlands
Origo.hu/888

„Ezzel a levéllel világossá akarjuk tenni: Az, amit Németország szerdán megmutatott a világnak, az nem a mi Németországunk! Sok német szerette volna látni, hogy Németország és különösen München városa jó házigazdaként mutatkozik be és hogy politikai megnyilvánulások nélkül fogadja a magyar szurkolókat egy sportversenyen. Sokan szerették volna látni, hogy a másság propagálása helyett német és magyar nemzeti színekben ragyognak a stadionok és a középületek.

Ez a népek közötti barátság kiváló jele lett volna, ami azt is jelzi, hogy mi, németek, nem feledkeztünk meg Magyarország jelentős hozzájárulásáról a német újraegyesítésben. Németország bajtársias üdvözletét küldi a magyar népnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dutty2
2021. július 02. 08:36
Minden olyan eseményen ahol úgy érezzük meg kell mutatni hogy vagyunk, javaslom énekeljük el a "Tavaszi szél vízet áraszt" nótát. Freddy M. is megpróbálta. Tisztelet érte! Sajnos már rég volt és nem ismételhető.
dutty2
2021. július 02. 08:29
Legyünk magyarok továbbra is! Van mire büszkék legyünk. Saját sorsunkat jövőnket ne engedjük se németnek, se Blm-nek se lmbtqertzuophjk.... - nak. Ne adjuk fel a multunkat a jövőért. Mutassuk meg a gyermekeinknek azt a sok szépet amit apáink ránk hagyták, hogy az ő gyerekeik is rovább vihessé, ápolhassák mindazt ami magyar!
brekker
2021. július 01. 22:34
Hódítsátok meg Hollandiát, és tanítsátok meg őket a normális Közép-európai viselkedésre. Utána majd tárgyalunk.
sheu
2021. július 01. 22:13
Az igazság nem attól lesz igazság, hogy hányan mondják. Az igazság mindig utat tör magának, bármilyen kevesen is vallják azt. Mert hazugságra nem lehet társadalmat építeni. Az a társadalom megsemmisül, és az összes nyugati ország ezen az úton jár, hacsak nem történik valami drámai fordulat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!