Délelőtt óta nem térnek magukhoz az ellenzéki oldalon

2021. július 07. 19:46

Orbán Viktor egyszer csak betoppant egy 8. kerületi újságoshoz, hogy megnézze: mi a helyzet a magyar sajtószabadsággal.

2021. július 07. 19:46
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Délelőtt óta nem térnek magukhoz az ellenzéki oldalon, mert Orbán Viktor egyszer csak betoppant egy 8. kerületi újságoshoz, hogy megnézze: mi a helyzet a magyar sajtószabadsággal.

Többen azt írták, hogy megrendezett volt a jelenet, az újságárus csak eljátszotta a jelenetet. Nos, azóta megszólalt az újságárus, Wölfinger László is, aki elmesélte: ő maga is meglepődött és nem leszervezett eseményről volt szó. Egyszer csak megállt oldalt a kormányfő kisbusza, és odalépett hozzá, udvariasan köszönt, kezet fogott és engedélyt kért, hogy hadd forgassanak egy rövid videót vele.

Wölfinger László elmondta, hogy Orbán Viktor sem Magyar Narancsot, sem 168 Órát nem talált nála, de nem azért, mert ne árulná ezeket, hanem mert szerda van, és csütörtökön jelenik meg az új szám mindkét hetilapból, a múlt heti számok pedig elfogytak ezekből.

Az ellenzéki portálok nagy leleplezésként tálalták, hogy kimaradt a kormányfői videóból az, hogy a Orbán »Hajrá magyarok!« köszöntésére azt válaszolta az újságárus, hogy szerinte nem olyan jó köszönés ez, neki nem jön be ez a szlogen; annak idején még Orbán blogjára is megírta, hogy sokkal jobb lenne a »Hazádnak rendületlenül«, inkább illene a nemzethez. Orbán erre azt mondta, hogy az túl komoly.”

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
binlaci
2021. július 09. 22:48
A Bolgár György, meg akik betelefonálnak. Ez a legalja
binlaci
2021. július 09. 22:45
A Bolgár György a legalja!
tartarossz.blog
2021. július 09. 05:04
Amúgy mitől volna ez egy szabványos újságos pavilon, a rozsdás gyerekbiciklitől, a használt rezsóig és kukabúvár antikvár könyvekig itt aztán mindent árulnak, elég nagy szégyen az országra nézve ez a speciális nyóckerületi árukínálat. A szólásszabadság sem létezik, hiszen az is csak egy filmtrükk, pl Orbán Viktor oldaláról ezeréve ki vagyok tiltva, de a napokban már a facebookról is ki kell lépnem, hogy látható legyen az oldal, tehát a civil magánvéleményt üldözik, ha az nem kapzsitalista-rendszerbarát, eközben a két nagy államilag támogatott politikai tömb lapjait pedig meg lehet vásárolni, azért nincs cenzúra, sem korlátozás - mert 30 év agymosás, és a csillagászati összegekkel támogatott mainstream politikai propaganda, már beitta magát a pártzombik és agyhalottak fejébe. Így tehát teljes állami kontroll alatt van a véleménymonopólium.
Pusikas
2021. július 08. 21:59
Talán elvesztettem a fonalat. Melyik Diktatúrában lehet a kormányt gyalázni ? Pártházat szétverni ? VONULNI, TÜNTETNI ? O1G -zni ? A miniszterelnök szobrának fejét rugdosni ? Valaki homályosítson fel kérem !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!