Csak kibújt a szög a zsákból

2021. július 15. 19:41

HANGSÚLYOZOM: a NÉPSZERŰSÍTÉS (azaz PROPAGANDA) tilos és ez fáj a Bizottságnak!

2021. július 15. 19:41
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Csak kibújt a szög a zsákból

Az Európai Bizottság eddig tagadta, hogy az lenne a problémája a gyermekvédelmi törvénnyel, hogy az megtiltja mindennemű szexuális propaganda terjesztését, így az LMBTQ-szervezetek és aktivisták tevékenységét a magyar óvodákban és iskolákban.

A Bizottság ma megküldött hivatalos felszólításában azonban egyértelművé teszi, hogy az a baja a köznevelési törvény módosításával, hogy nem engedjük be köznevelési intézményeinkbe az LMBTQ-lobbit.

A Bizottság szerint azon tilalom, melynek értelmében »a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások« az oktatás keretében nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére, sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását.

HANGSÚLYOZOM: a NÉPSZERŰSÍTÉS (azaz PROPAGANDA) tilos és ez fáj a Bizottságnak

Magyarul azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba.

Ezek alapján, remélem, hogy a hazai és nemzetközi sajtó korrigálja a tegnap széles körben terjesztett álhíreit.

The cat is finally out of the bag

The European Commission has so far denied that their problem would be the Child Protection Act prohibiting the dissemination of all forms of sexual propaganda, including the activities of LGBTQ organisations and activists, in Hungarian kindergartens and schools.

However, in its official letter sent today, the Commission clearly states that the problem with the amendment of the Public Education Law is that we are not allowing the LGBTQ lobby into our public educational institutions.

According to the Commission, the prohibition which states that »activities related to sexual culture, sexual behaviour, sexual orientation and sexual development« in an educational environment cannot be aimed at promoting the deviation from the identity based on the sex at birth, gender reassignment or homosexuality, violates the free movement of EU services.

Let me EMPHASISE it again: POPULARISATION (i.e. PROPAGANDA) is forbidden and that hurts the Commission

In fact, they complain that what is already permanent in Western Europe can't be done here as well. We do not allow LGBTQ activists into schools.

In conclusion, I hope that the local and international press will correct yesterday’s widely circulated false news.”

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik