Brüsszel „szégyenletes” ítélete

2021. július 09. 12:38

Brüsszelben más szelek fújnak. Ott már színpompás a szivárvány.

2021. július 09. 12:38
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

»Ez már az ítélet« – mondta Pelikán elvtárs a Tanú című filmben, amikor véletlenül rossz dokumentumot adtak a kezébe. Az embernek akaratlanul is ez a jelenet jut eszébe, amikor a bizottság elnökének kötelezettségszegési eljárással való fenyegetőzését hallja.

Tegyük világossá: a gyermekvédelmi törvény a kiskorúakat védi az LMBTQ és a gender-ideológia manipulációjától. Mivel a gyerekeket könnyű befolyásolni és az oktatási intézmények nevelői és tanárai – valamint az oda meghívott előadók – a szemükben tekintélyszemélyek, az iskolában és más, »hivatalos« helyen elhangzó vélemény számukra még nem egy a sok közül. Talán ezért támadják ennyire a magyar törvényt, mivel itt, az óvodákban és iskolákban akadályozza meg a propaganda kifejtését.

A totalitárius rendszerek is előszeretettel indoktrinálták a gyerekeket, hogy a fiatalon a fülükbe ültetett bogár később, felnőtt korukban is ott maradjon. Látjuk az ilyen – például a bevándorláspárti, nemi identitási, vagy demokráciaértelmezési – agymosást a »közszolgálati« német, vagy sajnos már a kereskedelmi gyermekcsatornákon is.

A magyar vagy a texasi kormány nem tett mást, csak az Alaptörvényben meghatározott családkép védelmében hozott egy olyan intézkedést, amely főszabályként a szülőkre bízza a gyermek nevelését, illetve a nevelési és oktatási intézményekben kizárólag a hatályos jogszabályokkal egyező »érzékenyítést« engedélyez.

Brüsszelben más szelek fújnak. Ott már színpompás a szivárvány, mintha nem lenne az EU-nak nagyobb gondja, az egész uniót LMBTQ-övezetté nyilvánították és persze, hogy létrehoztak egy LMBTQ-megbízotti pozíciót is. A sok szivárványos nyomásgyakorlás zászló, karszalag és reklám láttán, aligha kétséges, hogy Brüsszel és az unió bírósága kinek fog a végén kedvezni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2021. július 09. 19:02
"aligha kétséges, hogy Brüsszel és az unió bírósága kinek fog a végén kedvezni" Tagállami hatáskör lévén, Brüsszel és az EU Bíróság ne pofázzon bele. Akárhogy ágálnak, az 1989-es New Yorki egyezmény és az EU Alapjogi Chartája szerint nekünk van igazunk.
tartarossz.blog
2021. július 09. 18:27
Ez egy gumicsont, amivel Orbánt akarják hatalomban tartani - ha az Európai Unió valóban az emberi szabadságjogokat akarja védeni, akkor fellép a magyaországi munkanélküliek elleni NAV terror ELLEN! ÉS a tagállami hatáskörből ki kell venni a munkanélküli segély és a munkanélküliek társadalombiztosítási szabályozását, a devizahitel-károsultak ügyét, a hajléktalanokkal és a rokkantakkal kapcsolatos segélyezési és egyéb szociális ellátás kérdéskörét - ezekben egységes méltányos uniós szabályozás kell, mivel láthatóan a felcsúti barom súlyosan antiszociális rendeletei, törvényei, a bismarcki társdalombiztosítás de facto felrúgása, a munkanélküli segély és a rokkantásgi ellátás 50%-os megkurtítása sokkal fontosabb ügy, mint ez a gumicsont.
tothpal
2021. július 09. 15:15
Brüsszel kisajátította a szivárványt, pedig a szivárvány az égen mindenkié...
istvanpeter
2021. július 09. 15:11
Azért félő, hogy liberális fasizmus végül az egész világot elárasztja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!