Ha Boris Becker szexista, akkor én is az vagyok…

2021. július 13. 23:14

Akik most lincshangulatban fröcsögnek, nem veszik észre, hogy pont ők nyilvánulnak meg vállalhatatlanul.

2021. július 13. 23:14
Pechál Péter
Igazino.hu

„Most a fél világ szexistázza Boris Beckert, mert egy közvetítésen Fucsovics Márton párjára azt merte mondani, hogy csinos! Szóval ő egy teljesen szakmaiatlan, bunkó kéjenc.

Konkrétan ez hangzott el: »Úgy hírlik, a magyar hölgyek a legszebbek. Nos, ezt nem tudom, de ő mindenesetre nagyon csinos”. Olvastam ezzel kapcsolatban cikkeket, és felmerült az is, hogy ez egyenlő azzal, amikor a munkások utánafütyülnek egy nőnek, és tulajdonképpen ez a bók azt jelenti, hogy: »szívesen megdugnálak!«

Ne, ilyet állítani az, ami szexista! És akik most lincshangulatban fröcsögnek, nem veszik észre, hogy pont ők nyilvánulnak meg vállalhatatlanul. Attól, hogy egy férfi megjegyzi, hogy egy nő csinos, még nem jelenti azt, hogy meg is akarja dugni. Rengeteg nő van, aki szerintem nagyon csinos, de ettől függetlenül számomra szexuálisan nem vonzóak – vagy önmagában ennyitől még nem lesznek azok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. július 14. 12:54
A szivárványlibbancsok már rosszabbak mint a GESTAPO! Szerintük már egy csinos hölgyről csak két dolgot nem szabad megemlíteni! azt hogy "hölgy" meg azt hogy "csinos"... Ezek az állibbancs szivárványfasiszták robotként akarnak létezni?
lofejazagyban
2021. július 14. 10:08
minden fehér hetero férfi szexista, ennek csak tömeges kasztrálással lehet véget vetni.
u.cserkész
2021. július 14. 08:53
Egyáltalán mi az, hogy "szexista"? Minden normális férfi és nő szexista. Ha nem lenne az, kihalt volna az emberiség.
Akitlosz
2021. július 14. 08:47
"Ha Boris Becker szexista, akkor én is az vagyok" Rajongó. Egyéb köze sincsen Boris Beckerhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!