A kormány nem megvédi, hanem pajzsként használja a gyerekeket

2021. július 22. 12:19

A témát szabadkártyaként használják fel a nyílt uszításhoz.

2021. július 22. 12:19
Bogatin Bence
Mérce

„Amit a Fidesz a gyerekekkel éppen csinál, az nagyjából olyasmi, mint James Cameron Titanicjában az a jelenet, ahol az első osztályon utazó dúsgazdag acélmágnás a hajó süllyedése közben egy idegen kisgyermekét a sajátjának hazudva, felkönyörgi magát az elsődlegesen nők és gyermekek számára fenntartott mentőcsónakok egyikére, ezzel mentve a saját irháját.

Ezzel egyáltalán nem azt akarom implikálni, hogy a Fidesz hajója általában véve süllyedne, szerintem erről nincs szó. Csak arról van szó, hogy a Pegasus-botrány által előidézett vészhelyzetben vagy legalábbis pánikban a kormánypárt  az általuk „gyermekvédelemnek” nevezett tematikába kapaszkodik, mentőövként. A témát szabadkártyaként használják fel a nyílt uszításhoz, gyűlöletkeltéshez, a népszerűségük növelése érdekében.

A gyermekek felhasználása politikai kampányokban nem újszerű, Magyarországon sajnos kifejezetten gyakori probléma. Nem ismeretlen jelenség, amikor politikusok óvodákban, iskolákban parádéznak, gyerekeket vezényelnek ki egy-egy eseményre, hogy aztán ott videókat készítsenek, fotózkodjanak velük. Egyszer még magát Orbán Viktort is megbüntette ezért a Nemzeti Választási Bizottság, amin később a miniszterelnök jót humorizált.

Valami ilyesmi történik most is, csak a politikai pedofíliának nevezett jelenség országos méretet fog ölteni:

a gyermekek védelméhez kapcsolódó, jóhiszemű reflexekre bazírozva tekerik majd egyre feljebb a szexuális kisebbségek elleni gyűlöletkeltést, ami persze részben a közelmúltban elfogadott homofób propagandatörvény esetében is megtörtént már.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. július 23. 09:57
Amikor a Gyurcsány pajzsként használta a gyerekeket.. https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2021/07/6364434DYT20060315022.jpg
annamanna
2021. július 23. 04:56
A 2021-es Eurovízió nyertes dala: Maneskin - I I Wanna Be Your Slave https://www.youtube.com/watch?v=yOb9Xaug35M Elvileg mindenki pont ettől igyekszik megóvni a gyerekeket, serdülőket - ismétlem, MINDENKI, tehát minden közéleti szereplő, egyházak, pártok, iskolák és intézmények, politikusok, újságírók, mindenki - de az a keserű igazság, hogy csupán attól, hogy a gyerekek nevében a különböző erők egymásnak feszülnek, maga a helyzet nem valószínű, hogy érdemben javul.
Ferenc pápa
2021. július 23. 02:34
Hülye!!!
Robertoo
2021. július 22. 22:34
Ez a cikk nyílt uszítás a békés, normális emberek ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!