Az RTL tévécsatornája mellé egy portált is hadrendbe állít a választások előtt

2021. július 21. 14:22

Képzeld csak el, micsoda csuda világ lenne itt, ha még sajtószabadság is lenne! 

2021. július 21. 14:22
null
Baczkó Norbert
Facebook

„MOST FIGYELJ!

Azután, hogy 11 éve Magyarországon minden évben menetrendszerűen megszűnik a sajtószabadság (legutóbb épp tegnap) és rendszeresen vége van a jogállamnak is, a Deutsche Welle (DW) után újabb német sajtóorgánum indít kormányellenes online híroldalt. Az RTL tévécsatornája mellé egy portált is hadrendbe állít a választások előtt, hogy beszálljon a kampányba, ha még nem lenne itthon elég uszító-hergelő balliberális sajtóorgánum. 

Ebben a végletekig antidemokratikus világban, ahol a hatalom megfojtja a sajtót, a legnagyobb külföldi liberális tévécsatorna tehát beszáll a TOP liberális köpködőkórusba, ahol a legfiatalabb nagy portál pont a sajtószabadság utolsó előtti, 2020-as megszűnésekor létrejött telex.  Hát mi ez, ha nem maga a megváltáska!? Képzeld csak el, micsoda csuda világ lenne itt, ha még sajtószabadság is lenne!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Caruso
2021. augusztus 14. 16:12
Legalább 20 éve nem kapcsolzam az RTL-re. Nagyon nem értékelem, amit csinálnak. Meg vagyok nélkülük.
Búvár Kund
2021. július 21. 21:06
De jóóó! Legalább ez " függetlenobjektív" lesz! Hiánypótló online hírcsatorna! A végéről le ne hagyják, hogy kis oposszum született a berlini állatkertbe!
sozlib_abschaum
2021. július 21. 19:17
Az rtl az emberiség egyik szemétdombja! Ez a náci terrorszervezet most szivárványra változtatta fejlécét de rögtön vissza is váltana megint a horogkeresztre, ha egy hitler megint a láthatáron lenne.
nemecsekerno_007
2021. július 21. 17:52
Ha olyan akciókkal fog dolgozni a kormány mint ez a mostani népszavazás, akkor indíthatnak még 8-10 ilyet, azzal csak még nagyobb kesz az esély a Fidesz 3/4-re.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!