Az LMBTQ-lobbi emberei terroristák

2021. július 07. 18:11

Az LMBTQ-lobbi egyértelműen megrontja a kicsi, egyébként egészséges fejlődésben lévő gyermekeket. Interjú.

2021. július 07. 18:11
Osztie Zoltán
Vasarnap.hu

„Vannak, akik úgy vélik, a pedofilellenes törvény szándékosan összemossa a pedofíliát a homoszexualitással, hogy ezzel az LMBTQ »szexuális kisebbségek jogait szűkíthesse«. Katolikus papként mi erről a véleménye?

Fontos, hogy figyelmesen olvassuk el a törvényt. Ez a szabályozás a gyermekeket védi a pedofíliával szemben, nem pedig a különböző nemi orientációjú emberek jogait korlátozza. Ezért téves vélekedés összemosni a pedofíliát a homoszexualitással az idézett törvényre hivatkozva.

És a homoszexuálisok jogai? Mintha a felháborodók emiatt aggódnának inkább…

Tényleg az lenne a legfontosabb kérdés ma a világban, hogy mi történik a homoszexuálisok jogaival? Nem az kellene, hogy fontosabb legyen az emberiség számára, hogy miért nem tudnak a szegény fiatalok elköteleződni egymás mellett egy életen át?

Valakik ránk kényszerítenek egy olyan témát, amely messze nem kulcskérdése az életünknek. Se az emberiségnek, se a magyar társadalomnak, de még az egyháznak sem. Szándékosan csináltak ebből a témából központi gondolatot, és ezzel kapcsolatban folyamatosan védekeznünk kell. Mi dolgunk van ezzel az egésszel? Biztosan meghúzódik a háttérben az az alattomos szándék, amely az egyházat tönkre akarja tenni a pedofília állandó hangsúlyozásával, miközben már olyan hangokat is hallani a világból, amelyek azt akarják, hogy már egy tizenkét éves gyerekkel is hadd lehessen szexuális kapcsolatot létesíteni, legálisan. Ez nem gyermekrontás?

Az LMBTQ-mozgalom gyerekeket célzó érzékenyítését ebben a kontextusban hogyan értékeli? Az nem »gyermekrontás«?

Hát dehogyisnem! Ez az LMBTQ-lobbi egyértelműen megrontja a kicsi, egyébként egészséges fejlődésben lévő gyermekeket. Ők megtehetik ezt, mi pedig nem mondhatunk nemet erre a folyamatra? Hollandiában már négyéves kortól érzékenyítik a gyermekeket a különböző nemi orientáció elfogadására. Általában nagyon büszkék vagyunk a pszichológiára, mint a modern tudomány egyik fellegvárára. A modern pszichológia egyértelműen állítja, hogy egy négyéves, de még egy alsó tagozatos gyerek sem érti, mit jelent a nemiség. Miért kényszerítik ezt rájuk idő előtt? Az LMBTQ-lobbi emberei terroristák. Erőszakot tesznek a gyermekeken.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
46providence
2021. július 08. 09:17
Szivárvány-mesekönyv,igaz!Első oldal:lefeküdt a kutyám+kép Második oldal:Alszik a két apám+kép
Google
2021. július 07. 22:27
Egyebet sem hallunk, mint így a nők jogai, meg úgy a nők jogai, de a betűemberek az anyákat rövidítenék meg, vennék el jogukat a szabad gyerekneveléshez, jelentéktelenítenék el őket. Az anyának az élet továbbadása a dolga, éppen ebben akadályozzák meg, bizonytalanítják el őket. Betűországban szülhet is már a férfi, akkor minek ide nő?
mokány
2021. július 07. 20:43
Az a lobbi milyen alapon ítéli el a szatírokat ???
az ember
2021. július 07. 20:02
Elég az udvariaskodásból. Helyeslem, hogy nevén nevezik végre a dolgokat. Az LMBTQ aktivisták terrorista társadalomrombolók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!