Az angol szurkolókat látva ideje átértékelni a sztereotípiákat a kulturált Nyugatról

2021. július 12. 19:36

Az olaszok pedig ilyen előzmények után hála a Jóistennek nyertek!

2021. július 12. 19:36
Haász Rudolf
Facebook

„A döntő tanulsága

Látva az angol szurkolók meccs előtti viselkedését, beleértve az olasz himnusz kifütyülését, ideje lesz átértékelni azt a sztereotípiát, hogy mi itt Magyarországon vagyunk a büdös lábú műveletlen büdös bunkó, vacsoraidőben az asztalnál böfögő és büdöset fingó sutyerák tiszteletlen parasztok, Nyugaton pedig művelt, tisztelettudó, igényesen öltözködő, vacsoraidőben még fingani is illatosat fingó és böfögő, kulturált ember módjára viselkedni képes csodálatos emberek vannak... Szerintem inkább fordítva van... Az olaszok pedig ilyen előzmények után hála a Jóistennek nyertek! ENNYI!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. július 13. 07:04
Érdekes módon a magyar szurkolók soha senki által nem hallott huhogásával harmadnapra már tele volt a sajtó, arról pedig elég szervezetten megy a hallgatás, hogy az angolok hogy vertek mindent, ami élt és mozgott és olasz mez volt rajta. Tegnap az eurosporton már megjelent egy cikk, hogy "gusztustalan és elfogadhatatlan azon szurkolók viselkedése...", aztán amikor belekattontottam, kiderült, hogy azoké, akik a tizenegyeseket mellékúró négereket rászista szavakkal illették. Szóval a súlyosabb problémával már foglalkoznak, az olasz mezesek meg minek mentek oda?
iIonah
2021. július 12. 22:09
Rohadt nagy szerencséjük volt az angol szurkolóknak, hogy Anglia nem játszott Oroszországgal, mert akkor most velük lenne tele a baleseti sebészet.
Gregorius
2021. július 12. 22:05
Az angol csapatokat nagyon durva dolgok miatt már egyszer kitiltották öt évre Európából ( UEFA ), a válogatott játszhatott, a klubcsapatok nem. Véres veritékkel járt, hogy valamennyire civilizálták a klubcsapatok kemény magját ( tagsági, kamerák, örök kitiltás fenyegetése etc.) Tegnap egy kicsit visszasüllyedtek.
certus
2021. július 12. 21:18
Nyugaton már megoldották.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!