Az állami TV engem támad

2021. július 04. 16:44

Ez lenne a tisztességes közszolgálati tömegtájékoztatás?

2021. július 04. 16:44
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Az M1 híradójának honlapja szerint »elfogadhatatlan« kijelentést tettem az ATV Egyenes beszéd c. műsorban. Nem a véleményrovatban írják ezt, hanem a belpolitikai rovatban. Beleszövik a hírszolgáltatásba a kommentárt, engem pedig meg sem kérdeznek, holott ismerik a telefonszámomat.

Ez lenne a tisztességes közszolgálati tömegtájékoztatás? Adófizetői pénzből?

Ejnye-bejnye, állami Tv!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. július 05. 14:57
tettél te már ilyet a pestitv-n is, azóta a szánalmas nyökögéseid nettó ignore. idióta.
Agnieszka
2021. július 05. 10:36
Ne panaszkodj. Nem eléggé szövik be. A kiemelkedően ostoba aljasság visszaüt, annyira, h. ha meggondoltad volna, nem mondod ki. A Fidesz tábor nagyjából a szavazók fele, még az is lehet, h. több. A nagy részüknél kiírtad magad a meghallgatásra érdemesek közül. Nem lehet semmit ennyire akarni, a nemtelen megnyilvánulás, cselekvés visszaüt előbb-utóbb. A telefonszámodat tartsd meg magadnak.
cutcopy
2021. július 05. 10:10
"engem pedig meg sem kérdeznek" Még is mit kéne megkérdezni, hogy tényleg azt mondtad-e amit élő adásban mondtál..?
Pádis
2021. július 05. 09:59
Kufár( wikiszótár szerint ): "Nyerészkedő ember, aki csak a maga önző érdekeivel, hasznával törődik. A kufár nem enged a hasznából egy fillért sem. Egy kufárral nem lehet alkudozni." Politikai kufárok is vannak, a politikai meggyőződésüknek mindent, de mindent alávetnek, még a tragédiákat is. Igen is ennyi ember halála tragédia és nem politikai eszköz, melyet be lehet vetni a párt győzelme érdekében. Egyszeri elszólásként még elment a Pesti TV-ben történt elszólása, de amit az ATV-ben mondott, az már azt igazolja, hogy Ő valóban a halált mint politikai terméket , lehetőséget szemléli. Ezért hívják Őt a halál kufárjának, hisz a halálból származó politikai előnyöket próbálja érvényesíttetni. Szégyenteljes és a halottak hozzátartozói részére megalázóan szomorú. Azon csodálkozom, hogy van még média, akár jobb , akár baloldali, aki őt még foglalkoztatja, meghallgatja és mérlegeli a megjelenített előnyöket. ( leginkább a DK hajaz erre) A magam részéről a konzervatív adókon nem szeretném látni és hallani! Véleményem szerint kilépett a kuklturált emberek társaságából, így is kellene hozzá viszonyulni!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!