Álhírterjesztésen kaptuk a német DPA hírügynökséget

2021. július 07. 15:11

Brüsszel nem dobta vissza Magyarország helyreállítási tervét.

2021. július 07. 15:11
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Álhírterjesztésen kaptuk a német DPA hírügynökséget

Még mielőtt bárkit becsaphatna a hazánkkal szemben indított fake news-hadjárat, szögezzük le: Brüsszel nem dobta vissza Magyarország helyreállítási tervét

Jelenleg is konstruktív párbeszédet folytatunk az Európai Bizottsággal.

Az viszont igaz, hogy a Bizottság a gyermekvédelmi törvény elfogadása után új igényeket fogalmazott meg! Ezek az igények nyilvánvalóan összefüggnek a gyermekvédelmi szabályozással.

Azt, amiért a magyar emberek megdolgoztak, Brüsszel semmilyen politikai indokkal nem veheti el Magyarországtól.

We've caught the German DPA news agency sharing fake news

Before the fake news campaign against Hungary could deceive anyone, let's be clear: Brussels has not thrown back Hungary's recovery plan

We remain open for a constructive dialogue with the European Commission.

On the other hand, it is true that the Commission has formulated new demands since the adoption of the Child Protection Act! These demands are obviously related to the child protection regulations.

Brussels cannot take away for any political reason what Hungarian people have worked for.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lehetkalman
2021. július 07. 22:17
Nagyon sok szőlőzsír fogyhat mostanában a fidesznél... Csak szopás, nap, mint nap. És ehhez most az infantilis nemzeti konzultációs emoji kampány az olvasni nem tudó fidesztábornak...
jánosbácsi
2021. július 07. 20:06
Judit megpróbál hülyét csinálni a magyarokból. "Ursula von der Leyen: az EU minden jogi eszközt bevet, ha a magyar jogszabályt nem módosítják. az uniós tagálamok állam- és kormányfőinek legutóbbi tanácskozásán olyan kardinális témákról volt szó, mint az gazdasági helyreállítás, a koronavírus-járvány leküzdése vagy az EU-orosz kapcsolatok, "de egyik sem volt annyira fontos, mint a vitatott magyar törvényről szóló eszmecsere, mivel ez a kérdés az európai identitást érinti". Hozzátette: ha egy uniós tagállamban olyan módon sérül a jogállamiság, hogy az az európai adófizetők pénzét, az uniós büdzsét is érinti, akkor az Európai Bizottság feladata, hogy fellépjen ez ellen. "
nemecsekerno_007
2021. július 07. 19:19
A haladó média ilyen nettó faszsággal eteti az olvasóit, a politikusaik meg szivárványos lófasszal házalnak a szavazóiknál. Már nekem ég a pofám amiért ilyen szinten basszák át a saját híveiket.
Kristály
2021. július 07. 17:44
Ezért nem kellett volna decemberben aláírní a hitelfelvételt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!