Akár az SZDSZ plakátja is lehetne a képmontázs, amivel a Jobbik kampányol

2021. július 11. 08:11

Jakab Péter végleg a balliberális oldalra kormányozta az egykor volt nemzeti radikális pártot.

2021. július 11. 08:11
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Vasárnap

„A megboldogult SZDSZ szelleme elevenedik meg abban a képmontázsban, amit a Jobbik hivatalos oldala osztott meg szerdán a Facebookon. A szembeállítás lényege, hogy 2022-ben »Orbán Magyarországa« és a »Mi Magyarországunk« között kell választaniuk a szavazóknak. A képmontázs üzenete szerint »Orbán Magyarországa« egy betyársereges trikót, tarsolyt és nagy-magyarországos övet viselő férfi, a »Mi Magyarországunk« pedig Jakab Péter és egy szalmakalapos idős hölgy. Utóbbi arca – szemben az elrettentő példaként bemutatott férfiéval – nem látszik a fotón.

Az ún. nemzeti radikális oldal lejáratása már csak azért is arcpirító a Jobbik részéről, mert a párt főleg az ehhez a közösséghez tartozó embereknek köszönheti, hogy 2010-ben egyáltalán bekerült a Parlamentbe. A Jobbik politikusai azért keresnek milliókat immáron tizenegy éve, mert az olyanok, mint aki a képmontázs bal oldalán is található, rájuk szavaztak – akár még 2018-ban is. Nettó árulás tehát, amit az egykor volt nemzeti radikális párt ficsúrjai művelnek a Gyurcsány Ferenctől kapott júdáspénzért cserébe. A Nagy-Magyarország és a tarsoly negatív színben való feltüntetése pedig abszolút SZDSZ-es tempó. Adja Isten, hogy a Jobbik is ugyanott végezze, mint ők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2021. július 12. 15:16
Ott fogják végezni.
nyugalom
2021. július 11. 15:16
A valasztóik szamarol sohanincs szó! Biztos, hogy minden tag követi ezt a barmot az apródobrevfletó klánhoz?
hátakkor
2021. július 11. 14:31
A szadi évekig kampányolt az árpádsávosokkal.
hátakkor
2021. július 11. 14:07
A Mozgalmat a Szadi helyére futtatták fel 12+ éve. Horn Gábor az árpádsávosokat futtatta a szadi plakátokon, a Gyárfás kiszervezett köztévén Bánó meg Betlen magunkfajtázott. Balónéval népiesch cuccban. Chanad, Zázriwetz, KáGéBéla, Heller, Gombos Kati, Bánóval magyarul, stb. A Mozgalom megtért Dobrev Klein kazán keblére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!