A rendszer sokkal jobban hasonlít fasiszta rezsimre, mint amerikai demokráciára

2021. július 16. 20:01

A Hitler elleni merénylet terve és a következmények is hasonlòak lennének.

2021. július 16. 20:01
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Kurázsi

Olvasom, hogy Mark Milley tábornok aki Trump idején az amerikai hadsereg vezérkari főnöke volt, más katonai, rendőri és titkosszolgálati vezetőkkel együtt ellenállást szervezett arra az esetre, ha Trump katonai puccsot kísérelt volna meg, megakadályozandò a hatalma elvesztését.

Tu felix America!

Ezt olvasva elmerengtem azon, hogy vajon akadna e nálunk akár egyvalaki is az adminisztráciòbòl akinek ilyesmi egyáltalán megfordulna a fejében? Ha igen, vajon meg tudná e szervezni, vagy azonnal akciòba lépne néhány árulò, aki a megfelelő jutalom reményében rohanna a főnökhöz?

Hát igen, attòl tartok az ilyesmi nálunk ugyanùgy, és ugyanabbòl az okbòl bukna meg mint a Hitler elleni merénylet terve és a következmények is hasonlòak lennének.

A rendszer ugyanis sokkal jobban hasonlít a fasiszta rezsimre, mint az amerikai demokráciára. Minden a fejekben dől el, ezért tesz meg mindent Orbán, hogy növelje a neki tetsző fejek létszámát a megfelelő beosztásban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. július 18. 07:13
Ha annyira hasonlít az itteni rendszer a fasizmusra, akkor mi a baj azzal?
B_kanya
2021. július 18. 00:00
Te jenci, te ne nagyon meregj merényleten, mert elkezdünk Kristályéjszakáról olvasni...
gxcapril
2021. július 17. 22:04
Rohadt unalmas már ez a Fasiszta rezsim, rezsim, rezsim duma. Valami újat kellene már kitalálnotok.
Bájron
2021. július 17. 19:33
Te isten barma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!