A paradicsom is kezd érni és előbb-utóbb a Fidesz is bukni fog

2021. július 26. 15:34

Találkozzunk 6 órakor a Terror házánál és tiltakozzunk a lehallgatás, a megfigyelés ellen!

2021. július 26. 15:34
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„12. nap a közmunkán: paradicsom szedés és újra paradicsom tekerés és kacsolás. Előbb-utóbb a legtöbb munkának van eredménye, a paradicsom is kezd érni és előbb-utóbb a Fidesz is bukni fog. Azt is megtanultam, hogy kertészmérnök édesanyám szerint miért becézték az egyetemisták között zöld ujjúnak a kertészetis diákokat.

És ismét megtanultam, hogy minden relatív: odakint ugyan hőség van, de amikor a fóliasátor fülledt forróságából kilép az ember, rögtön nem érzi olyan melegnek a »sima« nyarat! Amikor zöldséget vesznek a piacon, gondoljanak mindig kicsit azokra, akik megtermelték!

A kerti munkával a dudálós tüntetésért kapott büntetést dolgozom le, mert meg akarom mutatni, mennyire zavarják Orbánt a tüntetések. Ma is megyek, találkozzunk 6 órakor a Terror házánál és tiltakozzunk a lehallgatás, a megfigyelés ellen!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. július 27. 11:34
https://hirtv.hu/hirtvkulfold_adattar/mindenki-lehallgat-mindenkit-kulonbseg-csak-eroforrasban-van-1292379 Amerikába kell menni tiltakozni.
Vallasz Vilmos
2021. július 27. 10:37
Ez a baj itthon.Agyatlan szólamok, agyatlan követelések. Tiltakozom, hogy az ország lakosságát lehallgassák jogerős bírói végzés nélkül. Követelem, hogy a hazai és a külföldi terroristákat (milyen vicces, hogy pont a Terror Házánál gyülekeznek!) bírói végzés nélkül is hallgassák le, hiszen egy terrortámadásnál az idő múlása katasztrófához vezethet.
flesh ripper
2021. július 27. 09:27
Látom, az egyik paradicsom-karó tövébe pisilt Hullaházy. Lehet, hogy oda is ganézott? Ki enne az ilyen paradicsomból?
Tatulus
2021. július 27. 00:01
Ákoska! Ha ti maradtok az örökös ellenzéke, akkor nagy-szakállas bácsiként még mindig az Orbán vezette parlamentben fogsz táblákat lógatni, "komoly" ellenzékiként!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!