A mai alkalom volt a Hír Tv Credo utolsó adása

2021. július 02. 20:32

A harc folytatódik tovább, de a legnagyobb megtiszteltetések egyike, hogy az oldalatokon küzdhetek.

2021. július 02. 20:32
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

A mai alkalom volt a Hír Tv Credo utolsó adása.

Bevallom, személyesen is elérzékenyültem. Egyfelől, mert jelen lehettem ezen a felvételen, kiváló emberek társaságában, másfelől pedig a saját, személyes életutamban is fontos helyet foglal el a műsor. Jó pár alkalommal vendégeskedhettem itt, még jóval azelőtt is, hogy akár a köztévé, akár a Hír TV műsorvezetője lettem volna.

Karcos, kemény, a bűnt kérlelhetetlenül elítélő, de a bűnösöket segítő, igazi nóvum volt a Credo. Minden adásban ott volt a lehetőség, hogy keresztény testvérek szemeit nyissa fel, szükséges provokációval éljen saját közösségünk felé is vagy éppen csak egy kellemes sörhöz elegendő örömet adjon, ahogy hisztérikusan verték egy-egy hét után az asztalt a _függetlenobjektívek_.

Köszönet illet mindenkit, akik részt vettek a műsor elkészítésében, különös tekintettel Földi-Kovács Andreát, Bika Júliát és Kovács Zsoltot.

A harc folytatódik tovább, de a legnagyobb megtiszteltetések egyike, hogy az oldalatokon küzdhetek.

Az adás a linkre kattintva megnézhető, érdemes:

https://youtu.be/3gMr0GyrJ5Y

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. július 03. 12:31
-:)))) Jön a kampány. Szabadságolások, átszervezések megengedhetők.
wrfri
2021. július 03. 08:52
Ennek miért lett vége? Nem nézték elegen? Valami indokot adhattak volna.
tartarossz.blog
2021. július 03. 07:38
Marxista-leninista műsor kell helyette állandó vendégként Szanyi, Thürmer, Vajnai Attila és Krausz Tamás. Lehetne téma egy esetleges rendszerváltás után, a visszaállamosítás folymata, vita az első hároméves és ötéves tervről, az MSZMP újjáalakulásáról.
Knerten
2021. július 03. 06:06
Rendkívül hiánypótló műsor volt. Az is beszédes lesz, hogy mi lesz helyette. Meg az is beszédes, hogy nem pl. a nézhetetlenül kínos Keménymag szűnik meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!