A gyerekeinkre leselkedő veszély itt van a kapuink előtt

2021. július 03. 11:02

A héten Olaszországban tüntettek az Lmbtqiarstz-szervezetek, jól meg is taposták Ferenc pápa fotóját.

2021. július 03. 11:02
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„A héten Olaszországban tüntettek az Lmbtqiarstz-szervezetek az elfogadás és a tolerancia jegyé­ben, és ha már így összejöttek, emelkedett hangulatba kerültek, jól meg is taposták a hazai liberálisok nagy kedvencének számító Ferenc pápa fotóját. No meg Salviniét és persze Orbán Viktorét is.

Magyar zászlókat egyelőre még nem égettek, a Vatikánt sem gyújtották fel, Salvinit sem lincselték meg, amelyek, lássuk be, roppant örömteli hírek, de az a fékezhetetlen düh, ami a toleranciát hirdetve követelő aktivistákból kitört, némi aggodalommal tölthette el az eseményről szóló képes beszámolókat szemlélőket.

Csak érdekességképpen jegyezzük meg, hogy a tüntetés egyik figurája egy magas sarkú cipőben és miniszoknyában vonagló, Jézusnak öltözött férfi volt. A fiatalemberről Salvini is megemlékezett, és fotót is mellékelt az olaszországi hitetlenkedőknek. Lett is nagy felháborodás az ottani vallásos-jobboldali emberek körében. Jogosan.

Nekünk – ezt talán mondanunk sem kell – teljesen felesleges bizonyítékokat mutogatni, pontosan tudjuk, hisz már számtalanszor tapasztaltuk, milyen mélységekig képesek a szélsőségekhez vonzódó liberális aktivisták lemerülni, ha és amennyiben Soros úr szervezetei egyszerre gyújtják be a szivárványszínű rakétáikat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. július 05. 02:23
"...magas sarkú cipőben és miniszoknyában Jézusnak öltözött férfi volt." Nem is tudtam, hogy Jezus igy oltozkodott. Mindenestre, ha ezt egy cicanadragos meztelen felsotesttel "vonaglo" balerina mondja, csakis ugy lehet.
Nagy Pál
2021. július 04. 03:47
Bencus aggódik a pápát ért gyalázat miatt - akit egyébként elv- és NERtársai demens vénembernek titulálnak. Ki érti ezt?
balbako_
2021. július 03. 22:15
Rómában taposták a pápa képét...(meg Orbánét, aki már csak ezért sincs elszigetelve.) Hová süllyedt Itália?
wrfri
2021. július 03. 22:05
Biztos, hogy nem Bencsik volt az álruhában aki megtaposta a pápa képét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!