Zárolni fogjuk az oligarchák vagyonát!

2021. június 10. 17:13

Vagyonbiztosok kirendelésével fogjuk zárolni a közpénzekből milliárdossá hízott oligarchák vagyonát.

2021. június 10. 17:13
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ma már eseményszámba megy, ha a miniszterelnök egyszer-egyszer hajlandó újságírók előtt mutatkozni. Arról ugyanakkor láthatóan már nem akart beszélni, hogy hogyan lett a gázszerelő strómanja, Mészáros Lőrinc papíron a leggazdagabb magyar, és hogyan lett ezáltal valójában Orbán Viktor a leggazdagabb magyar. Erre a kérdésre csak zavaros összevissza beszélést kaptunk, hogy az a kormány, amely neki adta a magyarok pénzét, »nem illetékes« Mészáros gazdagodását illetően. Hát persze, mi is lenne itt, ha illetékes lenne.

2022-ben véget fogunk vetni ennek a világnak, a törvények felett álló kiváltságos kevesek mértéktelen gazdagodásának. Vagyonbiztosok kirendelésével fogjuk zárolni a közpénzekből milliárdossá hízott oligarchák vagyonát, a gazemberek pedig majd magyarázkodhatnak a bíróságon, amikor a törvények már rájuk is vonatkozni fognak. Külön törvényben fogjuk megtiltani azt is, hogy miniszterek, állami vezetők vagy a családtagjaik közbeszerzéseken indulhassanak. Vége lesz a milliárdos gázszerelők, vejek, rokonok világának, és akkor majd mondhatja a mindenkori miniszterelnök, hogy nem illetékes egyetlen vállalkozó gazdagosának tekintetében sem. Az a Magyarország már rólunk, tisztességes sokakról, magyarokról fog szólni.”

Kép forrása: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. június 12. 06:21
Bírom Klára nénit, ez olyan mint amikor a nadrágtolvaj politikai funkcióhoz jut és bejelenti hogy a lopott nadrágokat visszavesszük. És amit még jobban bírok, hogy ennek van támogató háttere és bázisa.
rókabácsi
2021. június 11. 14:37
mekkora lúvnya vagy! hát akkor a tiéddel kell kezdeni! ez meg bolsevik módszer! remélem az a sok megtévesztett ember rájön az igazságra!
bajai
2021. június 11. 13:19
Mi kommunista ifjak indulunk, mert bennünk atyáink reménye. És milyen igaz!
DrPepper
2021. június 11. 12:02
Ez komoj. Nemcsak egy nagy lakatot tesznek a vagyonra, hanem igazi vagyonbiztos fogja lelakatolni TUTO lakattal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!