Üres szivárvány

2021. június 24. 18:13

München hat éve plüssmacikkal fogadta a migránsokat és a mainstream ugyanígy oktatott ki minket „jóemberségből”, mint most.

2021. június 24. 18:13
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Akkor nekünk lett igazunk. Most is rajtunk akarják éves kötelező toleranciamutatványukat bemutatni.

Előre tudható volt, hogy az UEFA egységes szabályai miatt München városának sem enged kivételt, így az Európa Bajnokság stadionjai csak a fociszövetség és a rendező államok nemzeti színeiben pompázhatnak. Ha egy kivitelt tesznek, később másnak sem mondhattak volna nemet. A szabály az szabály!

Az ügyből műbalhé lett, amit a nyugati mainstream média és politika szokás szerint hazugságokra épít. A nyugati véleményterror most is, mint oly’ sokszor, információmorzsákra és csúsztatásokra épül. A müncheni főpolgármester levelében azt írja, hogy az új magyar szabályozás korlátozza a gyermekek által elérhető, homo- és transzszexualitásról szóló tájékoztatást. Az igazság ezzel szemben az, hogy megfelelő korban továbbra is elérhető marad a fiatalok szexuális felvilágosítása, ám az nem lehet öncélú, nem propagálhat az Alaptörvénnyel ellentétes értékeket, és az ilyen tájékoztatást csak az ezeknek az elvárásoknak megfelelő, nyilvántartásba vett szervezetek és szakemberek végezhetnek.

Egy másik, a hazai és nyugati propagandamédiában elterjedt csúsztatás szerint a magyar törvény orosz példát követ. Azon túl, hogy a kérdéskört – a világ számos más országa mellett – Oroszországban is szabályozzák, alig van a két ország szabályozása között hasonlóság. Persze ennek a mainstreamnek, mint Mórickának, mindig mindenről Oroszország jut az eszébe, miközben az USA legvonzóbb és legjobban fejlődő tagállamában, Elon Musk új otthonában Texasban is hasonló szabályozás van hatályban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. június 24. 23:12
Az lett volna érdekes és egyben vicces is, ha akkor próbálkoznak a szivárványos fogadtatással. Igaz a pakisztáni férfiak zöme kiskorú fiúkkal hál amíg meg nem nősül, lehet, hogy sokan örültek volna a szivárványos lehetőségnek.
2xli
2021. június 24. 22:26
Ameddig Orbán nem engedi be a migráns csürhét, ameddig itt nem lesz LMBTQ-s terror, ameddig kiáll Magyarországért, tőlem úgy építheti a NER-es birodalmát, ahogy akarja és tudja.
night watch
2021. június 24. 20:51
Ehhez képest Giesler müncheni Gauleiter egy programbeszédében még ilyeneket mondott: "Ki kell a házat pucolni, a gazt és a szervezett emberalattiságot gyökerestül ki kell tépni és ki kell irtani!" A ló és az ő túlsó oldala. Annyira átestek, hogy már alulról szopják. A sokszinű deviancia iránti stréber toleránsság jegyében. A korábban kitépendőnek és kiirtandónak tartott visszatért - with a vengeance - és tort ül.
péterx
2021. június 24. 20:47
Valóban, itt a kisebb-nagyobb csúszatásokról van szó, hiszen a magyar nyelvet nem ismerő külföldiek aligha tudják az eredeti szöveget olvasni, s így ajtó-kapu nyitva a rosszindulatú félreértelemzésekre, a balos politikai szándékok érvényesítésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!