Tegnap a kutyám odakulázott a ház elé, és büntetést szabtak ki rám

2021. június 28. 20:39

Ma feljelentést teszek, amiért reggelre eltakarították.

2021. június 28. 20:39
Tibi atya
Facebook

„Tegnap a kutyám odakulázott a ház elé, és büntetést szabtak ki rám, amiért nem szedtem fel. Ma feljelentést teszek, amiért reggelre eltakarították. Nem lustaság volt, rohadékok, biodiverzitás! A szar a házilégy (musca domestica) kedvelt eledele, ami több, a városok és a nagytáblás gazdálkodás miatt kiszorult madárfaj számára jelent további táplálékot.

Felszólítom a környezetpusztító hatóságokat, hogy ne szedjék fel többé a madáretetőt, sőt, ahelyett, hogy elvesznek belőle, inkább tegyenek hozzá! Több európai nagyvárosban is ott van már az utcákon! Dicsértessék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2021. június 29. 10:40
azt nem értem, hogy ezek a sötétzöldek miért vesznek be gyógyszert, miért oltatják be magukat, ha egyszer a természettel harmóniában akarnak élni? A baci, a vírus, a betegségek is a természet részei. A gyógyszer meg annyira mesterséges, mint a város.
Rodolfo
2021. június 29. 09:38
Azt hittem hogy majd a holland hugyos drukkerekre vezeti le az eszmefuttatását, de így se rossz.
Sicario81
2021. június 29. 09:15
Bakker és a fővárosiak egy része simán benyeli hogy azért hagyták ott a gazt mert méhlegelővé alakították :D Ráadásul értelmiségieknek csúfolt valakik elkezdik megmagyarázni hogy ez miért jó :D
jobbközépen
2021. június 29. 07:45
Ahogy Bayer is mondta a sittkupac meg középkori várrom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!