Szijjártó és a szivárványszínű stadion

2021. június 22. 07:07

A magyarországi diktatúráról van szó.

2021. június 22. 07:07
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Szijjártó Péter sportmenedzsment szakon végzett miniszter azt mondta a müncheni stadion szivárványszínű kivilágításának ötletére, hogy károsnak tartja a sport és a politika összekeverését. Szóval károsnak tartja, s tegyük hozzá: méltán, mert ha valamitől tényleg tartózkodik Orbán és rezsimje, az a sport és a politika összekeverése. Fel sem merül ez bennük. Szijjártó egészséges iránymutatása mellett ugyanakkor valamit nem értek: mitől lenne politikai ügy egy stadion szivárványszínű kivilágítása? Mitől lenne politikai ügy egy ember nemi identitása?

Segítek! Egyetlen dologtól: attól, hogy Orbánék azzá tették. Mégpedig a legocsmányabb, legkártékonyabb és leggátlástalanabb módon. Szijjártó még hozzátette, hogy a kivilágítással a politikát belekeverik a sport világába, »hiszen – így a miniszter – mindenki tudja, miről van szó.« És ez is igaz! Valóban mindenki tudja, miről van szó. A magyarországi diktatúráról van szó, a Fidesz nevű állampártról van szó és annak minden ganéságáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2021. június 23. 00:46
Aztán majd lehet tanulmányok tucatjait írni az érthetetlenül megnövekvő antiszemitizmusról.
Ezekiel2517
2021. június 22. 17:56
Na idehallgass,te fasz: az igazi diktatúrát pont' arról lehet megismerni,hogy nem mondhatod ki büntetlenül,hogy itt diktatúra van.
Bájron
2021. június 22. 16:43
Ki ez a takony??
Gullwing
2021. június 22. 15:34
Büdös komcsi zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!