Felajánlom a könyvem teljes tiszteletdíját az áldozatoknak!

2021. június 18. 11:26

Egy üzenet azoknak, akiket elnémítottak, akik sokáig kiáltani sem tudtak.

2021. június 18. 11:26
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Most jutott a könyv olyan fázisba, hogy a kiadótól megkapom az előleget, ezért most szeretném nyilvánosan elmondani, hogy a könyvem után járó tiszteletdíjam teljes összegét felajánlom az áldozatoknak. Nagyon sokféle módon van szükségük anyagi segítségre (is) és én ezt a pénzt amúgy sem tudom megtartani magamnak. Nem azért, mintha ne dolgoztam volna meg érte nagyon keményen, de nem tudok mit kezdeni azzal a gondolattal, hogy ezt a pénzt magamra fordítsam, s ne rájuk.

És persze ezzel lenne egy fontos üzenetem is az egész magyar társadalomnak. Mégpedig az, hogy egy olyan korszakban élünk, amikor muszáj észrevennünk azokat az embertársainkat magunk körül, akik szenvednek, akiket megfosztanak emberi méltóságuktól, akiket bántalmaznak. A politika is bántalmazó lett. Gyakran az egyházak is, ahogy ezek a történetek megmutatták. Nem hagyhatjuk magukra a szenvedőket, ha telik az erőnkből, az emberségünkből, a szeretetünkből - tennünk kell értük! Én ezért írtam meg az »Amire nincs bocsánat – Szexuális ragadozók az egyházban« c. könyvemet. Ami nem csupán egy könyv a számomra, sokkal több. Egy üzenet azoknak, akiket elnémítottak, akik sokáig kiáltani sem tudtak. S az üzenet csak annyi: Nem vagytok egyedül! Most már nem!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bátya62
2021. június 19. 14:04
Na most ezt az egész felajánlós procedúrát szeretném látni ugyanilyen nyilvánosan! Forintról- Forintra, nevesítve! (... Nagyon sajnálom, senki nem mert jelentkezni...) Ügyes
aventus
2021. június 19. 13:54
Valószínüleg a ráfizetést akarja rájuk sózni ez a nagy lélek.
Lolka-Bolka
2021. június 19. 07:33
Persze , meg el is higgyuk neked te liberalNaci szutyok.... nem tegnap szulettunk ...ki vesz ilyen konyvet ... add inkabb a mocskos tedvadval bufos picsadat oda egy hajlektelennek es pippands is le ... a Kurva anyad ... buntetesed nem marad el te patkany kurva
Dorset Naga
2021. június 18. 23:28
Baz+, nem lesznek gazdagok... gondolom mélyenszántó gondolataidat egy ezer példányos kiadás is túlteljesíti. Magánkiadás lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!