Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Orbán Viktor az európai értékeket védi, Ursula von der Leyen éppen ezek ellen van

2021. június 27. 13:32

A hétgyerekes Ursula von der Leyen szégyennek nevezte a magyar gyermekvédelmi törvényt.

2021. június 27. 13:32
Mráz Ágoston Sámuel
Facebook

„A hétgyerekes Ursula von der Leyen szégyennek nevezte a magyar gyermekvédelmi törvényt, s utasítást adott két biztosának, hogy indítsanak kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen. A kritikusok fő érve, hogy a magyar szabályok összeegyeztethetetlenek az »európai értékekkel«.

Csakhogy az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. § (3)-as pontja így szól: »a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani az e jogok és szabadságok gyakorlását szabályozó nemzeti törvényekkel összhangban.«

A tanulság: Orbán Viktor az európai értékeket védi, Ursula von der Leyen éppen ezek ellen van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. június 28. 10:14
Sajnos Ursula Von der Leyen -is- mást "prédikál" és mást cselekszik! Ursulának a hét gyermeke közül egyiket sem "érzékenyítette" a szivárványos maffia!!! és mindegyik gyerekének a nemi fejlődését Ő MAGA ELLENŐRIZTE!!!!!!!! Majd ha Ursula családjában is "érzékenyíthet" a szivárványos maffia... ÉS AHHOZ URSULÁNAK MOSOLYGÓS ARCCAL AZT VÉGIG KELL!!!!!!!!!!!! NÉZNIE -MERT OLYAN "JOGOK ÉRVÉNYESÜLNÉNEK ABBAN AZ ORSZÁGBAN AHOL ÉLNE-... NA AKKOR MEGSZÓLALHATNA!!!... DE CSAK ÉS CSAKIS AKKOR! Úgy hogy kedves Ursula! INDULJON KI AZ ÖN LEGSZOROSABB CSALÁDJÁBÓL... és azt követelje meg másoktól is!
wrfri
2021. június 28. 09:27
Az európai értékeket az európaiak határozzák meg. Orbán elég egyedül van az elképzeléseivel, de semmiképp nem közelít többséget Európában. Szóval nyalni szabad, de ez az állítás hamis.
geyza1947
2021. június 28. 07:24
Olyat leirni, hogy Ursula von den Leyen az európai értékek ellen dolgozik, épelméjü embertöl elképzelhetetlen ! Mráz seggnyalása odáog süllyedt, hogy már hűlyét is képes magából csinálni !
ördögűző
2021. június 28. 06:02
ursula kétkulacsos! Kétfelé sántikáló hazug kutya! shortos is eteti! az egész eu rossz befolyás alá került, nem saját maga ura! Innentől kezdve, vagy ki kell lépni vagy meg kell szüntetni ebben a formában! Mivel a saját maga feletti uralom visszaszerzésére semmi esély sincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!