Olyan, mintha Kádár megállapodott volna Brezsnyevvel

2021. június 15. 07:34

Lezajlott egy valódi, nyilvános társadalmi konzultáció a Fudanról.

2021. június 15. 07:34
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Lezajlott egy valódi, nyilvános társadalmi konzultáció a Fudanról. A konzultáció eredménye:

Egyetért-e azzal, hogy a Diákváros ne az eredeti tervek szerint és helyszínen épüljön meg? – 94,38% nem

Egyetért-e a kínai Fudan Egyetem budapesti központjának létrehozásával? – 96,92% nem

Egyetért-e azzal, hogy a magyar állam hitelt vegyen fel vagy költségvetési forrást biztosítson a kínai Fudan Egyetem budapesti központjának megépítésére? – 99,18% nem

Egyetért-e azzal, hogy Magyarországon olyan egyetem működjön közpénzből, amely nem nyújt ingyen képzést magyar diákoknak? – 98,74% nem

Ennek ellenére a kormánysajtó – mint mindig – megint hazudik. Ezúttal azzal érvel az egyetem mellett, hogy Kínával a világ legjobb egyetemei működnek együtt. Szeretném felvilágosítani az érdekelteket, hogy egészen más az egyetemek közti »együttműködés« és az egyetemi campus építés. Évek óta vannak vendégdiákok Magyarországról is, s a világ minden tájáról a Fudanon. De mégegyszer: ez nem az, mint amiről Orbán állapodott meg!!! De nagyon nem! A közös képzések, a közös kutatások, a cserediák programok eddig is megvoltak. Ez ellen senkinek nincs és nem is lehet kifogása! Ez olyan, mintha Kádár János megállapodott volna Brezsnyevvel, hogy Budapesten építenek egy Lomonoszov egyetemet… Egy ország röhögött és anyázott volna, egyszerre.”

Fotó: Fortepan / Chuckyeager tumblr

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libakergető
2021. június 16. 12:17
Orvvadász úr! Maradjon inkább a kaptafánál. Továbbra is csak nyalja a főnökei fenekét. Tudom Önnek van gusztusa hozzá, hogy nagydolog után is.
akiaki
2021. június 15. 21:11
a dagi szófiában járt egyetemre, sztem dobrevát tolta!
Pitypangocska
2021. június 15. 18:48
Csodás, mikor az előző rendszer beszervezettje az igazság bajnokának akar tűnni. Lacika, kikoptál, lejárattad magad, húzz végre el!
matykox
2021. június 15. 18:15
Zsírfejű pöcs hazudozásai ki a francot érdekelnek. Saját szarában turkálva motyorászik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!