Nem lennék most Karácsony helyében

2021. június 16. 09:14

Amit törpepártja elvtársnőjétől, Szabó Tímeától a tegnapi meccsért kap majd, azt nem teszi zsebre.

2021. június 16. 09:14
null
Rákay Philip
Facebook

„Nem lennék most Karácsony helyében. Amit törpepártja elvtársnőjétől, Tímeától a tegnapi meccsért kap majd, azt nem teszi zsebre. Volt képe ugyanis elmenni a Puskás Arénába, hogy hódoljon Orbán „beteg focihóbortjának”.  És rajta kívül még 67154 ember is biztonságban ott szurkolhatott.

S tudja miért, Tímea? Elárulom. Mert Magyarország biztonságos ország, átoltottsága példaértékű a világban, az Unióban pedig a második legsikeresebb. Ezt persze nem a szél hordta össze: Orbán Viktor kormányának köszönheti Gergőke is, hogy nyugalomban mosolyoghat a lelátón, mint a tejbetök.

Mert amíg a Szabó Tímea-félék egész tavasszal kizárólag hazudoztak és hergeltek, addig az országban rengetegen, s igen fegyelmezetten azért dolgoztak, hogy minél több ember védetté válhasson. Hála nekik!

Az alábbi sorokat pedig soha ne feledjük! Ahogy azt sem, hogy Szabó Tímea bármiről is sipákol, nem más, mint egy aljas politikai aktivista, egy kiképzett, ócska felforgató.

 2021. április 10. Szabó Tímea, Facebook:

»(...)Orbán a beteg focihóbortjával orosz rulettet játszik emberek ezreinek életével. (...) Néhány napja kiderült: Orbánnak azért annyira fontos a hirtelen nyitás, hogy júniusban foci-Eb-t rendezhessen. Az UEFA honlapjáról tegnap óta az is világos, hogy csak egyetlen tébolyult pályázó vállalta, hogy telt házas mérkőzéseket tart: Orbán Viktor.

(...) Orbán Viktor viszont 67 ezer nézőt terelne össze a Puskás Arénában akkor, amikor ma is több mint 8 ezer új fertőzött van, és több mint negyedmillió(!) aktív covidos beteg az országban. (...) Amit Orbán Viktor most csinál, az egy eszement őrület! Le kell szedálni, különben nyáron jön a következő lezárás, a következő rekordhalálozási hullám!«

Kép forrása: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Joe1954
2021. június 16. 15:40
Nem kellene mindent átpolitizálni! Tegnap volt egy foci meccs, örüljünk, hogy ennyi ember láthatta, csodálatos volt az idő, gyönyörű a stadion, vendégszerető Budapest. Örülhünk, közösen és ne ostoba politikusok és talpnyalóik véleményét halgassuk!
dakotasámán
2021. június 16. 15:39
"Mert amíg a Szabó Tímea-félék egész tavasszal kizárólag hazudoztak és hergeltek,..." hát ja. van annak valami bája, amikor egy filippínó gyerek, aki a hazugságokból élt és él, másokat lehazugoz. 2millás filippínó, ne má'!
Jose
2021. június 16. 12:51
"le kell szedálni" Nem tudom, ki nem akad fenn ezen a szóhasználaton. Szerintem minden normális ember elfogadhatatlannak tartja. Otthon én is megengedek magamnak durva kiszólásokat a balos aljadékokra, de nyilvánosan nem tenném. A fideszesektől soha nem hallottam ilyen megfogalmazásokat, valahogy vissza tudják fogni magukat. Na, ez (is) a különbség.
eresgé
2021. június 16. 12:04
Amúgy egészen döbbenetes volt látni, hogy Szabó milyen a hétköznapokban. Ahogy Bede kipiszkálta belőle a valós természetét, médiamáz nélkül tényleg az látszott amit sejteni lehetett, tökéletes műveletlen uninteligens butapicsa. Össze lehet hasonlítani azzal, ahogy az ostoba Tordai (aki 1 nap alatt csatlakoztatta a saját feleségét valami önkormányzati pénzcsapra 19-ben) akciózásával, ahogy magából csinált hülyét, amikor hasonló stílusban próbálkozott kikezdeni Ádert meg Kövért. Remélhetőleg, ha Berét feljelentik a bíróság mérlegeli, Tordai esetét is ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!