Nem lehet sikeres a kampány, ha az ellenfelet nem nevezzük a nevén

2021. június 05. 13:34

2002 legfontosabb üzenete az, hogy nem törődhetünk csak magunkkal.

2021. június 05. 13:34
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasárnap

„Ezt mi már megtanultuk 2002-ben és ezért is kell erőteljesen rámutatni arra is, kicsodák az ellenfeleink. Enélkül ugyanis nem megy. 2022-re is ebben a szellemben kell készülnünk. Miért mondom ezt? Mert jobbról-balról hallom és látom, ahogy egyébként jóakaratú, velünk lélegző emberek azt mondják, nem kell ennyit a baloldallal foglalkozni. Csak felemeljük őket, mondják. Érdemtelen reklámot biztosítunk nekik, teszik hozzá. Felemeljük őket, valódi ellenfélként definiáljuk őket, zárják az intést. És én tisztelem a véleményüket, de nincs igazuk. Igenis foglalkoznunk kell azzal, mit mond a baloldal, rá kell mutatnunk, hogy mit tesznek, ezzel szemben pedig mi mit teszünk. Értsék meg, 2002 legfontosabb üzenete az, hogy nem törődhetünk csak magunkkal. Ha nem adjuk a mieink tudtára is, mekkora a tét, sokan elbizonytalanodhatnak.

Ez nem felemelés, de tény, hogy egy évtized után először igazi veszéllyel nézünk szembe. Viselkedjünk is ennek szellemében. Ami pedig a mindenkori külpolitikát illeti, nekünk egyetlen dolog fontos: olyan kormányok legyenek adott országokban, akikkel együtt tudunk működni. Semmi más nem számít, mert nem a mi hazánkról van szó. Feleslegesen ne jóemberkedjünk, mert senki nem fizeti meg és rosszul járunk. A felelős magyar külpolitika két alapon nyugszik: a határon túli magyarok védelmén és a határon belüliek lehető legmagasabb jóltartásán. Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2021. június 06. 16:00
A láthatóan beszart KariGerit gyepálni kell mindenhol, ahol feltűnik, ahogy Bohár is csinálja. A nevetségesség öl. Butítani már nem butíthatja ezt a szánalmas adjuntkust. Hihetetlenül hasonlít a bunkó proli káderre aki "üdvégynek" hívatta magát...
annamanna
2021. június 05. 23:04
"Kevés dologban gondoljuk ugyanazt a cseh kormánnyal, de pontosan ezt a keveset követjük, amikor együtt kell működni Nyugat-Európával SZEMBEN." "A választók egy része azt is hamar elfeledi, ha éhínség után milliomos lesz. Az a természetes, ami most van, az már adott és kész. Punktum." A jajgatásod pont rátok érvényes az Európai Unióval SZEMBEN!!! Ti vagytok azok, akik az éhezés után nem köszönitek meg, hogy milliomosok lettetek, hanem beleharaptok a benneteket etető kézbe!
annamanna
2021. június 05. 22:58
"2002 legfontosabb üzenete az, hogy nem törődhetünk csak magunkkal." Mi lenne, ha magatok és az ellenfeleitek helyett AZ ORSZÁGGAL TÖRŐDNÉTEK? Az már nem fér bele?
Pelso j.
2021. június 05. 21:58
Téged minek hívjalak, hogy annak nevezzelek, ami vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!