Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk azt, amit szombat este átéltünk!

2021. június 20. 12:22

Éljük át ismét! Soha többé baloldal!

2021. június 20. 12:22
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Mi, jobboldali magyarok

Tegnap a Puskásban a magyar válogatott történelmet írt. 15 millió magyar szurkolt szerte a világban a fiúknak és ünnepelt a mérkőzés végén. Gyerünk gyerekek egy nemzet veletek! Nem egy ország, hanem egy nemzet.

Az ország is egységesen állt a győzelem után a magyar foci mellé. Baloldali politikusok, baloldali aktivisták hirtelen fociszurkolók, stadion látogatók lettek. Valóban örömteli, hogy nemzeti egység alakult ki a nagyszerű teljesítmény után, de nem felejthetjük el, a sok alattomos baloldali támadást a sport ellen és azt sem árt tudatosítani, hogy ma hol tartanánk, ha a baloldal vezette volna az országot.

Éveken keresztül szidtak minket, jobboldaliakat, hogy focipályákat, sportlétesítményeket, stadionokat építünk, egész kampányt építettek a sport ellen, az egyik baloldali párt tulajdonképpen a sport elleni gyűlöletkampányból született. Nem lehet a Momentumnak megbocsájtani, hogy elvette 15 millió magyar álmát és odaadta a franciáknak. Gyurcsányék sajnálják a pénzt a sportoló gyerekektől, támadják a sportfinanszírozást. Ha a baloldalon múlt volna ma nem lenne világhíres stadionunk és nem lenne csapatunk. És nem lenne oltásunk, üres, régi stadionban léphettünk volna pályára.

Ma mindenki sajátjának érzi a sikert, de a magyarországi baloldali pártokat nem illeti. Olyan van más országban is, hogy egyes politikai táborok kevésbé szeretik a sportot, de olyan másol elképzelhetetlen, hogy politikai programot építenek a labdarúgás, a sport ellen. Márpedig a gyurcsányi »kurva ország« baloldali politikusi tábora éveken keresztül háborút viselt a magyar sport ellen. Ellenünk jobboldaliak ellen, Orbán Viktor és sportszeretete ellen.

Tegnap persze mosoly költözött a baloldali politikusok arcaira is, gyepről és nem méhlegelőről, Puskásról és nem lélegeztetőgépről, nemzeti színekről és nem térdepelésről, nemzeti büszkeségről és nem Kovács László-féle »merjünk kicsik lenni« életérzésről beszéltek.

A baloldal már többször tönkretette az országot és a magyar sportot. Ma egy kicsit sumákolnak, lájkolgatnak, úgy tesznek mintha nekik is fontos lenne a nemzeti sport. De ne tévesszenek meg! Nemsokára ismét mindent támadnak, ami a nemzeti büszkeségről szól, így a magyar focit is. Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk azt, amit szombat este átéltünk! Éljük át ismét! Soha többé baloldal!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2021. június 21. 07:19
hát az a helyzet, hogy libsiknek mindig sokkot okoz a nemzetiszínű zászló, és ettől mindíg epét hánynak. Ha szivárványszínű, vagy EU zászlót lobogtatnának a magyar szurkolók, akkor rögtön rendben lenne minden..
benceujpest
2021. június 20. 17:57
Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs.
manitowoc
2021. június 20. 17:38
"Nem lehet a Momentumnak megbocsájtani, hogy elvette 15 millió magyar álmát és odaadta a franciáknak." A bukott ZsigaBariPa HAZUDIK. Hogy "az olimpiai rendezés 15 millió magyar álma" egyáltalán igaz-e, azt csak a szándéknyilatkozat beadása ELŐTT rendezett népszavazás dönthette VOLNA el. De ilyen NEM VOLT. Orbánék, akik (a maguk állítása szerint) "minden fontosabb kérdésben kikérik az emberek véleményét", az olimpiai rendezést még annyira SEM tartották, hogy az ügyében "nemzeti konzultációt" tartsanak. EMLÉKEZTETŐ - az olimpiai pályázatunk alapja a PwC 1372 oldalas megvalósíthatósági tanulmánya volt - a pályázati szándékunkat 2015.06.10-én elsőként a MOB szavazta meg. - a pályázati szándéknyilatkozatról 2015.06.23-án szavazott a Fővárosi Közgyűlés, akkor derült ki, hogy NEM hozzák nyilvánosságra a teljes tanulmányt, hanem csupán annak a kb. száz oldalas vezetői összefoglalóját. A 33 képviselőből 27-en szavaztak, a 25 igen mellett volt még 1 tartózkodás (DK) és 1 nem (LMP) nem igaz tehát, hogy a közgyűlésben teljes egyetértés lett volna - 2015.07.06-án az Országgyűlés NEM egyhangúan, HANEM többséggel (151 "igen", 33 "nem", 4 tartózkodás) szavazta meg a jelentkezésünket az olimpiai rendezésre H/5422 irományra "igen": Fidesz (110) + Jobbik (24) + KDNP (15) + független (2) H/5422 irományra "nem": MSZP (22) + LMP (5) + független (6) Forrás: parlament.hu, 2015.07.06.13:05:06-i szavazás Tehát: HAMIS az állítás, hogy a parlamenti pártok mindegyike támogatta a rendezést - 2015.07.08-án Budapest és a MOB benyújtotta szándéknyilatkozatát a NOB-nak - a PwC 1372 oldalas megvalósíthatósági tanulmánya hosszas huzavona után, végül 2015.08.24-én került nyilvánosságra, de akkor már Tarlósék elküldték a olimpia rendezésre vonatkozó szándéknyilatkozatot - PwC-tanulmány nyilvánosságra kerülése után - DE még a Momentum népszavazási-kezdeményezése ELŐTT(!) - 2 népszavazási kezdeményezés történt: az egyiket egy civil kezdeményezte, de azt a Kúria elkaszálta, a másikat Horváth Cs. (MSZP) kezdeményezte: Budapest Főváros Önkormányzata az rendeljen el népszavazást az alábbi kérdésről: "Egyetért-e Ön azzal, hogy a 2024. évi nyári olimpiai játék Budapesten kerüljön megrendezésre?" Horváth népszavazási kezdeményezéséről a 33 képviselőből 32-en szavaztak, a 14 "igen" és a 16 "nem" mellett 2 tartózkodás volt. (3 fideszes is igennel szavazott)
balbako_
2021. június 20. 16:18
Minden normális emberi közösség irritálja a liberáltakat. A sport az egyik legnemesebb emberi tevékenység és a szurkolás meg közösségalkotó. Ez miért baj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!