Müller Cecília hamukázik

2021. június 13. 09:11

Egyre többet tudunk meg, hogyan herdálja el a tiszti főorvos az EU projekteket.

2021. június 13. 09:11
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Van más szövege megint. Müller Cecília eldönthetné végre, hogy akkor most van járvány, vagy nincs járvány. Miközben a propagandában fantasztikus sikerről és legyőzött járványról beszél, még mindig 45 nappal meghosszabbítja az EU-s projektjüket érintő közérdekű adatigénylésem határidejét a járávny ürügyén. Arra hívatkozik, hogy nem érnek rá, mert annyi dolguk van- pedig a kéréseim teljesítése maximum 1-2 óra ügyintézés lenne egy-két embernek.

Ebben az ügyben keletkezett az a bizonyos eltévedt mail, ami bizonyítja, hogy csak hamukázik a tisztifőorvos, amikor az időhúzást a járványra fogja. Azért így is haladgatunk és így is egyre többet tudunk meg, hogyan herdálja el a tisztifőorvos az EU projekteket. Az eddigi információk alább, hamarosan újabbakkal jelentkezem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2021. június 14. 20:28
szegény gyurcsótányista hazudozó hadházika meghibbant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexis de Tocqueville
2021. június 14. 19:33
Oké, de legalább Nyunyóka néni szórakoztató volt. Mint sajtreszelővel rejszolni.
barany
2021. június 14. 12:31
Ez a szarkeverő még arra sem méltó, hogy Müller Ceciliával egy oldalon együtt szerepeljen a neve.
tothpal
2021. június 14. 12:09
Hadházy meg "müllerezik"... ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!