Minden idők leggyengébb német csapata verte ki a magyar állami csapatot

2021. június 24. 22:32

Ne felejtsük el, nemcsak „a család az család”, hanem „a fasiszta az fasiszta”.

2021. június 24. 22:32
Amerikai Népszava
Amerikai Magyar Népszava

„Ezt a magyar állami csapatot bármelyik korábbi német válogatott 6:0-ra verte volna, szemben a jelenlegi német válogatottal, amely atomjaira hullott a már távozóban levő Löw keze alatt. Így azt hiszik sokan, hogy valami nagy teljesítményt nyújtott ez a magyar csapat, mert ez mégiscsak a német válogatott nevét viseli. Ám győzött az igazság, a tudást nem helyettesíti sem a lelkesedés, sem a fanatizmus. Orbán a levegőbe szórta a futballra költött százmilliárdokat, a magyar futball ugyanott van, ahol eddig, legfeljebb kicsivel jobb légiósai vannak, és még nem Gera az edzője.

Ez elég két döntetlenre, két pontra és a csoportkörből való kiesésre. Erről nem a játékosok tehetnek, ők mindent megtettek. Az ő teljesítményük elsősorban a német és más, piaci alapon működő bajnokságokat dicséri, ami élő és eleven cáfolata az orbáni állami futball modelljének. Orbán a futballal megint megbukott, kiesett, lehet örülni. Arról nem beszélve, hogy a világ utálata lett azzal a törvénnyel, amelyben pedofíliával vádolta meg nemi identitása alapján magyar állampolgárok jelentős részét. Emiatt még a stadionba sem mert elmenni, ami egyértelmű bukás, szégyen és égés.

Végezetül tegyünk egy említést az Orbán-rezsim őrzővédő feladatait is ellátó magyar törzsszurkolók magatartásáról. Münchenben kórusban azt énekelték, hogy “Buzi németek!” Reméljük, hogy ezt a szép dalt lefordítja valaki Angela Merkelnek, a német parlamentnek, a német sajtónak, s a logójukat szivárvány színűre festett német cégeknek és autógyáraknak. Ez az Orbán-rendszer. Orbán ezt a kultúrát kínálja Európának, mint az emberi jogokra, az emberi méltóság tiszteletére és a jogállamra épülő liberális demokrácia alternatíváját.

Ne felejtsük el, nemcsak »a család az család«, hanem »a fasiszta az fasiszta«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KelemenZoltan
2021. június 26. 13:04
"Minden idők leggyengébb német csapata verte ki a magyar állami csapatot."??? Minden idök legerösebb francia csapata nem verte meg a magyarokat, te köcsög Népszavás Àmerikai nagybácsi.
Tamzol
2021. június 25. 13:52
Mindjárt az elején, a legfontosabb! Bartus nagy hasznára van a Fidesznek! Köszönjük Laci, fasza gyerek vagy! És akkor az írásodról! Hogy ki vert ki, kit, az most lényegtelen! Az viszont jó lett volna, ha apád, csak kiveri, a falra, anyád lábabaszárára, homlokára, usw. Mindegy, mert a lényeg, hogy csak bele ne...
magichorze
2021. június 25. 13:30
Az atomjaira hullott német válogatott "elpicsázta" a portugálokat.
zakar zoltán béla
2021. június 25. 13:25
zsebkoky lap
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!