Mekk mesterek akcióban: újabb dugókat jelentettek be Csepelen

2021. június 29. 15:28

A kormány az utak felújításával nem kegyet gyakorol, csak visszajuttat valamennyit abból a rengeteg pénzből, amit elvett Budapesttől.

2021. június 29. 15:28
Komjáthi Imre
Komjáthi Imre
MTI-OS

„Legyen világos, a kormány azzal, hogy pénzt ad az utak felújítására nem kegyet gyakorol, csak visszajuttat valamennyit abból a rengeteg pénzből, amit elvett Budapesttől, így a csepeliektől is.Azon pedig meg sem lehet lepődni, hogy Németh Szilárd szólalt meg ebben az ügyben. Ugyanis nála hitelesebben egy fideszes politikus sem beszélhet a csepeli útfelújításokról, hiszen három éve a Csepel Új Utakon programnak köszönhetően aszfaltozták le a háza melletti utcákat. Mindeközben mit kapott a többi csepeli? Közlekedési káoszt és végeláthatatlan dugókat, ugyanis 2018 óta tart a Deák Ferenc híd kálváriája.

A Fidesznek azóta nem sikerül felújítani a hidat, sőt idén ugyanannak a problémának a megoldása miatt zárták le újból, amit már tavaly meg kellett volna oldaniuk. Németh Szilárd szerint azonban „a csepeliek mindig számíthatnak Orbán Viktor kormányára és a Fideszre”. Ha a közlekedők életének megkeserítéséről van szó, akkor minden bizonnyal, ugyanis a kormány arról is gondoskodott, hogy a dél-pestieknek a tömegközlekedés se legyen egyszerű, hiszen egy éve pótlóbuszok közlekednek a csepeli HÉV vonalán a Mekk Elek-kormányzás miatt.

Németh Szilárd és a budapesti Fidesz tett bármit is a kormány által okozott közlekedési káosz megoldásáért? Megkeresték Palkovics Lászlót vagy Mager Andreát ez ügyben? Esetleg tájékoztatták a csepelieket a kialakult helyzetről? A válasz: nem tettek semmit, csendben lapítanak a mai napig. A Fidesz nem maradhat adós a válasszal arra, hogy miért tesz magasról a dél-pestiekre és ki a felelős a közlekedési káoszért, éppen ezért várjuk a válaszokat az MSZP írásbeli kérdéseire.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. június 30. 05:51
Imre te is egy dugó vagy: SEGGDUGÓ
balbako_
2021. június 29. 19:48
Tegnap átutaztam a városon. Katasztrófa, por, piszok, bűz, utcán fetrengő csövesek, kábszeresek. Tarlós Európa ékszerévé fejlesztette fel a fővárost ez a segg meg vissza süllyesztette Demszky kor favelájává.
Galerida
2021. június 29. 17:38
Ez éhségmenetelt együtt Simon Gáborral. Annak volt annyi esze, hogy az út során a szintén éhező nyugdíjas munkásőrözvegyek adományaiból sokszoros milliomos legyen, ez meg csak beszél össze-vissza....
fpéter
2021. június 29. 17:20
Mit mekegsz gerendával a szemedben, te idióta?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!