Meddig tartja fenn Orbán ezt a képmutató rendszerét?

2021. június 17. 19:52

Szájer József irányultsága nem volt probléma.

2021. június 17. 19:52
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„A Fidesz-alapító elmondta, hogy nagyon jól tudta Orbán Viktor és mindenki a Fideszben, hogy Szájer Józsefnek milyen irányultsága van. Így fogadták el, ez nem volt probléma. A probléma az lett, hogy ez kiderült. Ennek fényében különösen fontos megállapítás, hogy Kardos József szerint számos meleg politikus van még a Fideszben, akár államtitkári szinten is. Mi lesz, ha róluk is kiderül, hogy melegek? Nekik is menniük kell? Meddig tartja fenn Orbán ezt a képmutató, hazugságra épülő rendszerét és értékrendjét?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2021. június 18. 18:46
Nem mindegy, hogy Gizike, vagy gőzeke. Szájer nem reklámozta hajlamát, nem járt pride-ra, nem gyűjtött aláírásokat, nem posztolt ezerrel szivárványszínű lóf@szokat, nem tette ki az ablakba, hogy a buzi szép. A paraván mögött maradt. és a Fidesz ugyan mitől lenne képmutató? Hogy hagyta, hogy az legyen aki? érdekes ti ezt akarjátok, akkor mi a szar bajotok van? Nem az volt a baj, hogy a dolog kiderült, hanem ahogy kiderült. Fogalmazzunk úgy megszervezték, hogy kiderüljön, s még tv stábot is kirendeltek. Strache tudna mesélni arról, hogy megy ez. De ti azt akarjátok, hogy az egész kvázi óvodai és iskolai tananyag legyen. Elmentek ti a francba. keveritek a szezont a fazonnal. Mit böfögsz itt? Az is elég lett volna, hogy O1G, azt ércsük, ne pocsékold az agyadat, mert hogy fogsz akkor zsákos krumplit és parizert kérni a boltban, hogy gyorsan szállítsd Jakab nemzetvezetőnek.
fogas paduc
2021. június 18. 12:26
Kedves Attila! Nagyon jól tudja, hogy nem a homosexualitással van baj, hanem annak az arrogáns propagálásával. A Szájer úr megróbálta ezt diszkréten kezelni - de a belga titkosszolgálatnak " hála" ez nem sikerült. - És ugye magától távozott a közéletből, pedig csak vétséget követett el - megszegte a járványügyi rendeletet - mint amit az egyik pesti maszopos alapszervezet is..... És mi a véleménye a kurvázó moslékos polgármesterről, a magánadósságát nem rendező libbant polgármesterről? Mi a véleménye a kokainizáló, bevallottan közpénzt lopó önkorm. képviselőkről? Mi a véleménye a Botka-függő szegedi másodfokú bíróság bíróiról? Mi a véleménye a strasbourgi emberjogi bíróságról, ahol ténykedő bírók 20%-nak nincs jogi végzettsége, s 80 %-k a CEU-n végzett? Na most , a Szájer úr nem közpénzen orgiázott. Mondjuk a kurvázó polgármester sem - mondjuk azt legalább megtudhattuk, hogy a karalábé nem gyógyítja az impotenciát. Most a Gréczy úr általa propagált privát szeretőjéről, az Emmáról nem is beszélek. Tessen olyan témát találni, ahol nem lehet olyan könnyen utolérni, mint a döglött sánta kutyát.
istvanpeter
2021. június 18. 11:07
Nem az első eset, hogy a Mesterházy Attila korlátoltnak tetteti magát. Holott nagyon jól tudja, hogy a magyar törvények végül is nem üldözik a szexuális aberráltakat, csak a gyermekeket és a fiatalkorúakat védik, valamint az együttélési szabályok meghatározását illetően a többségnek biztosítja a döntési jogot.
Tiszafa
2021. június 18. 10:51
Attila baszd-meg! Hazudsz! Szájernek nem azé' kellett mennie mert buzi volt, hanem azé' mert a viselkedése volt botrányos, a helyi törvények megszegése, mert vezető politikushoz nívón aluli primitív kapcsolatai voltak. Egy idézet: "amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele." Amit tett, nem pedig azért mert buzi. Különben a "megbukása" előtti egy-két héttel szerepelt a TV-ben a Bayer show-ban egyértelműen vállalva, hogy ő homokos. https://i.redd.it/i4baue11tz261.jpg Miért nem a nyílvános tv szereplése után rúgták ki? Mert ott egyéb iránt normálisan, véletlenül sem botrányosan viselkedett. De Brüsszelben azon a buzuzsúron...Ahogy odament kijárási tilalom idején, amilyen szutyok lakásba ment..., ahogy nem vállalta fel egyenesen a cselekedetét, hanem az ereszcsatornán menekült... Szóval ezek miatt kellett mennie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!