Leragasztott sakkfigurák

2021. június 11. 09:13

Nincs újabb 4 évem a szerencsétlenkedésre, pláne, hogy azután a Fidesz 4/5-del fog visszatérni!

2021. június 11. 09:13
Bálint Natália
Facebook

„Én nem fogok demoralizálni, megígértem. De azt ne várjátok, hogy itt majd kampányplakátok lesznek! Egyetlen jelöltet fogok támogatni, ám mögötte nem áll párt. Minden pártból ismerek fantasztikus embert, igen, elnökségi szinten is. Ismerek jó politikusokat. Nem fogok az előválasztás ellen beszélni, sőt, kívánatosnak és szükségesnek tartom. De!

A t. ellenzéki pártok is szükségszerűen meg fognak újulni, erre az a garancia, hogy a saját tagjaik, híveik fognak nekik beinteni. Hallom a paktumokat, alkukat, a háttérben meghúzódó ilyen-olyan szálakat. Ismerem azokat a VÁLLALHATATLAN jelölteket (legalábbis néhányat), akik mögé ismeretlenül állnak be pártok vidéken, mert Budapesten meg fordítva volt, vagy éppen ugyanez pepitában. Kilóra, ide és oda gesztusokat gyakorolnak. Az előválasztás lényege az LENNE, hogy legyen választás. Értem én, hogy fennáll a veszély, hogy a Fidesz majd kiválasztja a SZÁMÁRA megfelelő ellenzéki jelöltet, akiről ott vannak az intim videók a fiókokban, vagy kiderülhet, hogy az illető 12 évesen puskázott a matekdogánál. Vagy éppen már előre megvették, esetleg egy hebegő-habogó, alkalmatlan, ám önnön nagyszerűségétől eltelt, nevetséges szerencsétlen, netán egy gonosz görcs, akit mindenki utál, de eddig nem volt jobb, mert »ez legalább nem fideszes«.

És beszélek alapszervezeti tagokkal, akik azt mondták, nincs az az Isten, hogy ők a pártjuk által kívülről támogatott jelöltnek kampányoljanak. Sőt, pártvezetést is ismerek, akik hánynak a saját döntéseiktől, de »muszáj volt, különben itt meg ott nem támogatnak amazok, sajnálom«. Nem lehetett volna ezt máshogy? Picit őszintébben? És akkor jönnek az előzetes puhatolózások, hogy én segítenék-e, vállalok-e megint kampánytanácsadást, meg »ugye, kedves Natália...?« majd kiteszem az oldalamra... NEM! Nem tudnak annyit fizetni, hogy én ebben, így részt vegyek. Még nem késő újragondolni a rendszert, a programot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ato boldizsár
2021. június 11. 19:54
"Még nem késő újragondolni a rendszert, a programot.”" Ahhoz először is DEMOKRATÁNAK kellene lenni. De ezek aztán nagyon nem azok, csak annak hívják magukat.
NeMá
2021. június 11. 14:09
Mindenki tudhatta, hogy ezek el_uni tudnak, ezt is elfogják és tökön lövik magukat!
Syr Wullam
2021. június 11. 11:49
És a művésznőben kinek a f@szát kellene tisztelnünk? Csak úgy miheztartás végett.
Búvár Kund
2021. június 11. 11:39
Én nem tudom minden balos csajnak viszket a pinája? Át kéne menni arra az oldalra egy kicsit szétnézni, azt gerincre vágni őket. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!