Látunk titeket, támogatunk titeket

2021. június 15. 18:22

Az Amerikai Nagykövetség mély aggodalmát fejezi ki a parlament által ma elfogadott törvény LMBTQI+ ellenes részei miatt.

2021. június 15. 18:22
Budapesti Amerikai Nagykövetség
Facebook

„Az Amerikai Nagykövetség közleménye

Az Amerikai Nagykövetség mély aggodalmát fejezi ki a parlament által ma elfogadott törvény LMBTQI+ ellenes részei miatt. Az Egyesült Államok szerint a kormányok kötelessége a szólásszabadság előmozdítása és az emberi jogok védelme, beleértve az LMBTQI+ közösség jogait is. Ahogy Biden elnök az LMBTQI+ jogvédők felé a Pride-hónap alkalmából június 1-én tett nyilatkozatában fogalmazott, »Látunk titeket, támogatunk titeket, és inspiráló a teljes egyenlőség elérése érdekében mutatott bátorságotok.«

Statement by U.S. Embassy

U.S. Embassy Budapest is deeply concerned by anti-LGBTQI+ aspects of a bill passed today by the Hungarian Parliament. The United States stands for the idea that governments should promote freedom of expression and protect human rights, including the rights of members of the LGBTQI+ community. As President Biden noted to those advocating for LGBTQI+ rights in his Pride Month Proclamation on June 1, »We see you, we support you, and we are inspired by your courage to accept nothing less than full equality.«

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. június 16. 13:42
Mit értenek teljes egyenlőség alatt? Hogy a csecsemőknek is olyan jogaik legyenek, mint a száz éveseknek? Nem csak az ember neme, de a felnőtté válás folyamata is biológiailag determinált. Társadalmi és jogi okokból célszerű és praktikus valahol konkrátan meghúzni ezt a határt. Ez jelenleg a betöltött 18-ik életév. Magán a határon ugyan lehet(ne) vitatkozni, hogy legyen inkább 16 év vagy legyen inkább 21 év, de valahol akkor is célszerű határt húzni számtalan okból. Tehát sok minden, ami felnőtteknek szabad, az a fiatalkorúaknak nem szabad. És ez így van jól. Úgyhogy botrányos ez a pedofília védelem és akkor enyhén fogalmaztam. Fiatalkorúnak nem szabad női mellett látnia, de az óvodában iskolában meg muszáj legyen neki a pedofil LMNOPQ propagandát hallgatnia mi? Különben jól beleszaladtak a homoszexuálisok a csapdába. Azzal, hogy kiállnak a törvény ellen. Így már le nem mossa egy magáról az LMNOPQRST banda, hogy a P a pedofilt jelenti a nevükben.
Akitlosz
2021. június 16. 13:34
Köze? Csak nem érintett? Hú, hát azt eddig is lehetett tudni, hogy az amerikai nagykövetségek bűnbarlangok a világban. Na de, hogy ennyire?!?!
egripeti77
2021. június 16. 12:28
Mi is aggódunk az amerikai demokráciáért meg békéért. De sajnos a tv-ben és a neten felgyújtott városokat, utcai lövöldözéseket, a CNN-en meg fake news-t, az egyetemeken pedig megfélemlített fehéreket és elbizonytalanított heterókat látunk. Ez bizony aggodalomra ad okot. Szerencsére Bide papa a helyzet magaslatán áll, amikor épp véletlenül tudja, hogy épp hol van:)
Vén Csataló
2021. június 16. 09:34
Magyarország pedig mély aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy választási csalások sorozatával, halottak szavazataival, demokrata vezetésű államok törvénysértéseivel egy demens vénember lett az Egyesült Államok elnöke. Nagyon nem szeretnénk, ha összetévesztené a nővérhívó gombját a stratégiai nukleáris csapásmérő erők indítógombjával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!