Lassan mindenkit mozgósít az LMBT-lobbi

2021. június 18. 14:54

Valamiért ugyanis az összes exhibicionista celebnek az a késztetése támadt, hogy szivárványos profilképet állítson be.

2021. június 18. 14:54
Patkó Endre
Kontra

„Újra áll a bál, a hisztit természetesen megint túlpörögték a libsik. A perpatvar apropóját a nemrégiben elfogadott, úgynevezett pedofiltörvény adta, ami szerintük összemossa a gyermekeket ért szexuális erőszakot a homoszexuálisokkal.

Ez persze nyilván nem igaz, senki sem kezeli egy platformon a két fogalmat, de ez nem zavarja a most is csak a becsillogásra és a hasonszőrűek vállveregetésére vágyókat.

Valamiért ugyanis az összes exhibicionista celebnek az a késztetése támadt, hogy szivárványos profilképet állítson be magának és hülyeségekkel köpködje tele a közösségi médiát.

Az ilyenkor szokásos siserehad minden tagja előbújt a kövek alól, hogy a szivárvány alatt süttesse a hasát, csakúgy, mint Alföldi Róbert rendező, Lakatos Márk ízlés nélküli stylist, vagy épp Vásárhelyi Mária nyugdíjas magyargyűlölő.

A témában a dehogyis politizáló vagy ellenzéki RTL Klub mellett az HBO de még az USA magyarországi nagykövetsége is meg kellett nyilvánuljon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2021. június 18. 20:24
Az LMBTQ megkülönböztetése/elnyomása pont olyan eszköz a mostani bolsevikok és anarchisták számára, mint Marxnak volt a munkások kizsákmányolása. Ezek csak egy dolgot akarnak - szétverni a normalitást.
egyvilág
2021. június 18. 19:10
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.) Érdekes lehet továbbá a következő bevezető a gender tanba: https://egyvilag.hu/temakep/050.shtml
balbako_
2021. június 18. 18:39
Innen tudható ki van Soros zsebében.
Highlander07
2021. június 18. 18:06
Ijesztő, hogy mennyi celebet tol hátulról a pedofil szekta, vagy mi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!