A cinizmus csimborasszója

2021. június 29. 21:27

Karácsony = 99 % vízgereblyézés, 1 % rinyálás...

2021. június 29. 21:27
Rákay Philip
Facebook

„A CINIZMUS CSIMBORASSZÓJA: HIPERPASSZÍV GERGELY BESZÉL LEBETONOZÁSRÓL...

A Lánchíd budai oldalán, a körforgalom közepén a virágágyást meg én bitumeneztettem le, ugye

Karácsony = 99 % vízgereblyézés, 1 % rinyálás...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2021. június 30. 09:26
Mi lesz még? A vízgereblyézés után már nagyon várom a régi dakota vicceket. Nincsen senki a kreatív csapatban, aki szokott olvasni, ha nem jut az eszébe semmi?
Kétes
2021. június 30. 07:50
Karácsony = 99 % vízgereblyézés, 1 % rinyálás... Philip! Fordítva is lehetne!
Illieral
2021. június 30. 07:35
Karácsony egy hülye, sőt gyurcsány hülyéje. De ez a Philip rohadt idegesítő, állami pénzekből jól felhízott, aztán minden nap ide okádja megrendelésre a propagandát. Unalmas, sőt szánalmas.
bunko_jobbos
2021. június 30. 07:33
Ma döbbentem rá, hogy felénk teljesen lekoptak az útburkolati jelek. Kíváncsi vagyok, hogy ez a nyikhaj tevékenysége nyomán történt, vagy csak szokásos dolog, és felfestik őket. Majd meglátjuk. Azt azonban tapasztalatból tudom, hogy ha idióta egy vezető, akkor évekig nem veszed észre, mert mennek a dolgok a maguk útján, de végül egyszer elkezdenek összegyűlni. És ha eléred a kritikus tömeget, akkor egyszerre robban. Ha valaki egész nap nem csinál semmit, abból káosz lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!