Kevés gusztustalanabb dolog történt ma, mint az Index interjúja a Gázossal

2021. június 11. 20:45

Sokáig lehetne elemezni, de talán nem érdemes.

2021. június 11. 20:45
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Kevés gusztustalanabb dolog történt ma, mint az Index »exkluzív« interjúja a Gázossal. Sokáig lehetne elemezni, de talán nem érdemes. Három megjegyzést azonban hagy tegyek mégis:

1. Az aljas cinizmus példája, amikor azt mondja, hogy hát ők nyílt versenyben szoktak nyerni a közbeszerzéseken. Valójában ma már sokszor senki nem mer ellenük indulni, mert egyrészt kár az erőfeszítésért, másrést minek kockáztassa, hogy cserébe esetleg elesik a vállalkozás pl. uniós támogatásoktól. Ettől függetlenül jól látható, hogy milyen módon manipulálták korábban a közbeszerzéseket, ezek között van olyan is, ami miatt TÉNYLEG börtönbe kerülhet az elkövető. Egy példa: https://korrupcioinfo.hu/a-meszaros-unio/

2. Úgy tűnik, az interjú egyetlen valós célja az volt, hogy megpróbálja feljebb nyomni a Lopus részvények árfolyamát. A Gázos elmondta, hogy szerinte mennyi lenne a részvények értéke a mostani 230 ft helyett (350-et számolt a mester) Arról, hogy a részvényekkel hogyan semmizett ki rengeteg kisbefektetőt, itt írtam. Gondolom, most sem az volt a cél, hogy ők egy kicsit jobban járjanak. Remélem, már nincs senki olyan megtéveszthető állapotban, hogy ettől az embertől részvényeket vegyen.

Részletek itt:

3. A legviccesebb, amikor arról beszél, hogy 2002 után hogy elnyomták az ő cégeit Azt nem írja, hogy hogyan, csak hogy elnyomták. Nem adtak neki csöveket, vagy csavarokat??? Nem fizették ki a konvektor beszerelését??? Vagy vajon mire gondolt?”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2021. június 13. 09:06
"Index interjúja a Gázossal" - mondja ezt a " lóf@szos".
cs.laura
2021. június 12. 20:23
Te jó ég! Ez a Hadházy, mindig olyanokról beszél, amiről fogalma sincs! Amikor bekerül egy cég a tőzsdére, akkor mindenki azt veszi. Mészároséval is ez volt emlékszem megugrott gyorsan. Aztán egy idő után beárazódik!
Micmac
2021. június 12. 20:05
Te vagy gázos, Ákos.
motoman
2021. június 12. 17:25
Az anyádért nem kapálsz inkább te kretén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!