Ilyen az, amikor a túlerőt felülírja a hit, a szív és az akarat

2021. június 19. 18:19

Szép volt, fiúk!

2021. június 19. 18:19
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ilyen az, amikor a túlerőt felülírja a hit, a szív és az akarat. Szép volt, fiúk!”

Kép forrása: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2021. június 21. 16:17
Ja hogy nem tudsz olvasni... A sportesemény és a sporteredmény közötti különbségnek nézz utána az értelmezőszótárban.
ivanoohe
2021. június 20. 19:12
Te fogyatékos kamugeri, Csinálj magadnak kistesót :)
Tatulus
2021. június 20. 13:38
Ez még annál is balfaszabb, mint gondoltam róla! Ismerve a "munkásságát", ha csendben marad rá se hederít senki! Így viszont - mivel mindenki tudja mekkora szemétláda, hazug disznó - azonnal megkapja a magáét minden hazaszerető polgártól! Ha nem azzal kezdi a hivatalát, hogy a Kormánnyal szórakozik, hanem azonnal nekiláttat a Lánchíd felújításának Tarlós alapján, akkor már kész lenne a felújítás és 5 milliárddal több lenne a kasszában! Nem beszélve arról, hogy a mostani áldatlan közlekedési állapotok se lennének. Csak azt nem értem, miért nincs polgári engedetlenség - minden autósnak rá kellene menni a kerékpársávokra, Kamugeri meg elsírhatná magát! Nagyon türelmesek az emberek!
reepcze
2021. június 20. 13:23
„Ilyen az, amikor a túlerőt felülírja a hit, a szív és az akarat. Szép volt, fiúk!” Na Gejgő te pont ezek híján nem fogsz senkit, meg semmit felülmúlni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!