Hitler idején sárga csillagot kellett viselnie egyes csoportoknak

2021. június 15. 15:11

Orbánék ma megszavazták, hogy a melegeket el kell bujtatni a médiából.

2021. június 15. 15:11
Szalay Dániel
Facebook

„Hitler idején sárga csillagot kellett viselnie egyes csoportoknak, és nem lehetett újságíró, aki zsidó.

Aztán nem sokra rá jött a haláltábor és a gázkamra, a népirtás.

Orbánék ma megszavazták, hogy a melegeket el kell bujtatni a médiából. Miközben saját, gránitszilárdságú alaptörvényüket is egy meleg emberrel íratták.

Gázkamra nincs, megbélyegzés, jogfosztás és gyűlöletszítás viszont már van. Szégyellje magát mindenki, akinek ehhez bármi köze is van!

A történelem ismétli önmagát.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. június 16. 12:25
Barátom, nagyon sokan örömtüzeket nyújtanának, ha igaz lenne, amit írsz, de bánatodra egy szó sem igaz belőle. Balfasz! Amúgy ki a f vagy te? Mert most hallok rólad először...
Dénia
2021. június 16. 07:46
Mi a lószart kéne ezektől tartani ezek után? Úgyis mindenre az a válasz, hogy gyilkos nácik, teljesen mindegy, hogy mi történik. Ha megtiltják, hogy gyerek által elérhető műsorsávban lmbtq propagandát toljanak, akkor az már konkrét náci tömeggyilkosság. Ezek ilyenek. Ezért nem számít egyáltalán, hogy mit mondanak. Nem szabad tőlük, meg a mérgező mocskos pofájuktól félni többé. Úgyis csak erre képesek, gyilkos nácizni, bármi történik. Nem vagyunk kevésbbé gyilkos nácik ezeknek, ha megvédjük a gyerekeinket, mindenképpen azok vagyunk, mindig is ezt ugatták. Nem szabad figyelembe venni többé, hogy mit fröcsögnek meg szemétkednek. Csak a saját értékeinket szabad figyelembe venni, mert ha nem, akkor is gyilkos nácik leszünk, és még vesztesek is, mert ezek automatikusan tágra nyitják minden előtt az ajtót, ami nyugatról jön, akkor is, ha az káros például a gyerekekre.
Burmin
2021. június 15. 21:23
Én ezt a hülye szöveget akkor hisz el, ha Lakatos Márkot és Alföldi Robit a törvény kötelezi erre...
MayorAnna
2021. június 15. 21:17
"Orbánék ma megszavazták, hogy a melegeket el kell bujtatni a médiából." Köcsög! - elbújtatni valaHOVÁ, nem valaHONNAN szokás a magyar nyelvben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!