Hadházy Ákos kérjen bocsánatot a ráckeresztúriaktól!

2021. június 11. 20:17

Kövesse meg a diákokat, szülőket, az intézmény és a tankerület vezetőit, dolgozóit!

2021. június 11. 20:17
Tessely Zoltán
Facebook

„Ezúton is üzenem Hadházy Ákos országgyűlési képviselőnek, hogy a Ráckeresztúri Petőfi Sándor Általános Iskola felújításával kapcsolatos megnyilvánulása méltatlan és sértő! Az intézményt a végleges adatok szerint összesen 680 millió forintból, tehát közel sem az általa emlegetett 1 milliárdból korszerűsítik.

Kérem, vegye elő a jobbik modorát, és kérjen bocsánatot az itt élőktől! Kövesse meg a diákokat, szülőket, az intézmény és a tankerület vezetőit, dolgozóit! És vegye tudomásul, hogy a ráckeresztúri tanulók is a legjobb körülményeket, a legjobb lehetőségeket érdemlik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. június 12. 16:04
Lófaszházy eredetileg állatorvos volt de kirúgták mert szexuálisan zaklatta a betegeit.....
Bakandri
2021. június 12. 12:10
Vegyük már észre, hogy ez a senkiházi olyan helyekre látogat el, ahol Fideszes az önkormányzat vezetése, hogy megossza a lakosságot. Sajnos és Hadházy által tett kijelentéseket nagyon sokan elhiszik.
péterx
2021. június 12. 09:22
Hadházy az ajtófélfába is beleköt, ha azt akármiért Fideszesnek minősíti. Ezért, mivel felületes, nagy hibaszázalékkal tevékenykedik, s a sok bocsánatkérést már tekintélyféltésből sem fogja teljesíteni, meg azért sem, mert egy felfújt hólyag!
gyuriovobacsi
2021. június 11. 23:38
Hozzászólás visszavonva! A helyesbítést elfogadtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!