El a kezekkel a családunktól!

2021. június 18. 11:04

Nekünk az anya az nő, az apa az férfi, a család pedig apa, anya és gyerek.

2021. június 18. 11:04
Fodor-Horváth Zsófia
Origo.hu/888

„Az éj leple alatt egy »bátor« LMBTQ-provokátor a házunk elé festette szivárványszínnel: #acsaládazcsalád. Látszólag ez egy jópofa geg, látszólag könnyen eltakarítható, mert csak festék, látszólag nincs ebben semmi különös. De valójában zaklatás. Valójában egy erőszakos és agresszív kisebbség a magánélet határait durván megsértő provokációja. Valójában fenyegetés.

El a kezekkel a családunktól! Ezt nem fogjuk tűrni.

Nekünk az anya az nő, az apa az férfi, a család pedig apa, anya és gyerek. Ebben hiszünk, e szerint élünk, de nem dörgöljük senki orra alá. Gondoljunk csak bele, mi lenne, ha mi írnánk egy LMBTQ-aktivista háza elé, hogy az anya nő, az apa férfi. Világraszóló botrány lenne belőle.

Régen is jelöltek meg házakat. Akkor sárga csillagot tűztek emberekre. Most szivárványszínű betűket festenek a hagyományos családmodellt követő, férfiból, nőből és gyerekből álló családok háza elé. Ez nem békés, nem elfogadó, ez nem toleráns, idejönni éjszaka a házunk elé, miközben bent alszunk. A jövő héten mi lesz? Tojást dobnak a házra? Bezúzzák az ablakot? Vagy a kapunkra akasztanak egy kötelet?

Nem engedünk a fenyegetésnek. Nem engedünk a provokációnak. Kiállunk az értékeinkért.

A tét nagy, a jövőről van szó. Olyan világot akarok a gyerekeimnek, amelyben nem kell szégyenkezniük, ha nem elég színesek, ha nem elég szivárványszínűek, és ők is azt gondolják majd, hogy az apa férfi, az anya nő.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2021. június 18. 19:18
Egy alapos és (szerintem) objektív összefoglaló a nemi különbségekről, arról, hogy milyenek a nők és a férfiak: https://egyvilag.hu/temakep/052.shtml
Highlander07
2021. június 18. 18:16
Egy óriási hibát követtek el, akik a törvényt alkották: elfelejtették beleírni, hogy pedofilnek TILOS a szórakoztatóiparban dolgozni!!! Egyértelműnek tűnik, hogy tévétársaságok, produkciós irodák tulajai krvára érintettek a törvény által!!! Ezért ugat annyi celeb meg színész a törvény ellen, mert a futtatóik ezt parancsolják nekik! Ezeket kéne már lesittelni!!!!!
péterx
2021. június 18. 17:30
A keresztény szemlélet megalapozott: az előzetes-természetes valóság az valóság, az emberi kitaláció az meg csak kitaláció, tehát előbb-utóbb összeomlik.
széki lassú
2021. június 18. 16:09
"A tét nagy, a jövőről van szó." Egyetértek. És nem akarom elviccelni, de a jelenben meg a gyomromról van szó. Mert gyomorforgató, amit ez az elfajzott, több mint százféle nemi identitással rendelkező beteg csoport művel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!