Felkérem az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket, tegyük együtt világossá

2021. június 06. 14:29

Írjuk meg közösen Kína elnökének: a kormányváltás után nem épül meg a kínai kommunista egyetem.

2021. június 06. 14:29
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

 „Felkérem az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket, tegyük együtt világossá, írjuk meg közösen hivatalos levélben Kína elnökének, egyben a Kínai Kommunista Párt főtitkárának, valamint a kínai miniszterelnöknek: 2022-ben a kormányváltás után, bármelyikünk is vezeti az új kormányt, nem épül meg a kínai kommunista egyetem Budapesten, megépül viszont a Diákváros, és nem kérünk, nem akarunk több mint 500 milliárd adósságot Kínától. Bár a kormány meghátrálásba, ködösítésbe kezdett az ügyben, ismerjük őket, ezért holnap elkezdem az egyeztetést Dobrev Klárával, Jakab Péterrel, Fekete-Győr Andrással, Márki-Zay Péterrel és Pálinkás Józseffel a közös kiállásról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. június 07. 14:42
Summázzuk: Ezek szerint meg fog épülni...
MZperXXL
2021. június 07. 10:40
Tegyük fel, Kína ellenség (szerintem nem, ez csak elmélet). Akkor nem az lenne a leginkább logikus, hogy megismerjük és megtanuljuk, amit ők tudnak???
tevevanegypupu
2021. június 07. 10:16
Ezzel az egyetemmel kapcsolatban a kormány is sok hülyeséget nyilatkozik és tesz..de azért Karácsony fenyegetése körülbelül olyan mint annó a nagyfecskereki asszony levele az USA-nak..reszkessetek imperialisták..
Coccothraustes
2021. június 07. 07:09
Micsoda dedó. El tudjátok képzelni, hogy London, Párizs, Berlin stb. polgármestere fenyegetőző levelet küld Kína elnökének, a Kínai Kommunista Párt főtitkárának és a kínai miniszterelnöknek? Bunkó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!