Fekete-Győr András nemzetközi karrierje, ami nyolc napig (se) tart

2021. június 25. 16:23

Jobbtól lopni nem szégyen.

2021. június 25. 16:23
Rőfös Géza
Kontra

„Vége felé közeledik a COVID-19 világjárvány. Útnak indulnak a nyaralni vágyók, újra koncertkörútra indulnak a híres zenekarok, szólózenészek és a Haladár Olvasztótégely internacionalista ügynökei politikusai is szabadabban mozoghatnak, ha árulkodni, pózolni, vagy hazai politikai küzdelmekhez külföldi támogatókat keresni vágynak.

A Ferivé szelídült Gyurcsány és neje hazai körútra indultak, részben a kormányváltás ügyét promotálva, részben saját előválasztási pozíciójukat erősítve. Rutinos, tapasztalt politikusként tisztában vannak vele: a szavazatok szerzése sok belföldi utazással járó talpasmunka, kézfogások, kisgyermek- és idős hölgy-puszilgatások, lángosozások végtelen sorozata.

Fekete-Győr András viszont úgy tűnik, elfelejtette, melyik ország miniszterelnöki pozíciójára pályázik ezért belföldi kapcsolatteremtés helyett európai turnéra indult. Látta a tévében, hogy Orbán Viktor folyton utazik, megállapodásokat köt, érdeket érvényesít, beruházásokat csábít Magyarországra és gyakrabban szól róla a nemzetközi sajtó, mint azt a neo-SZDSZ elnöke szeretné.

JOBBTÓL LOPNI NEM SZÉGYEN, A KISMAJOM IS UTÁNZÁSSAL TANUL, MIÉRT NE PRÓBÁLHATNÁ KI Ő IS, HÁTHA VALAMI NEKI IS LEPOTTYAN A NAGYOK ASZTALÁTÓL.

FeGyőr tehát útra kelt és tervei szerint 8 nap alatt 8 országban (kíváncsiak lennénk, hogy bújik ki a például Nagy-Britanniában mindenkire érvényes, hosszú karantén-kötelezettség alól – a szerk.) keresi azt, amit idehaza a közvélemény következetesen megtagad tőle: pozitív visszacsatolást.

Románia leghűségesebb magyar barátja és pártja ugyanis évek kemény munkájával küzdötte le magát oda, hogy az ellenzékiek többsége még akkor is kiröhögi, ha időnként véletlenül értelmeseket mond. Hátha a sokat magasztalt Nyugaton több szerencsével jár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. június 26. 18:48
Térdre, köcsög Hí a nyugat....
Rocktoberi
2021. június 26. 18:45
Ki veszi komolyan ezt a kis, ostoba buzit?
olajfa1
2021. június 26. 11:44
A hülyénnézés bajnokára nyugat-Európában van szükség!... A sok hülyénnézők között ő is beleillik az ottani tömegbe!...
briganti
2021. június 26. 06:38
Csicska
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!