Fekete-Győr, aki megfutamította Orbánt és Kínát

2021. június 19. 08:56

A lila román liberálisok vezetője szerint Magyarország melegjogi szempontból „katasztrófa”.

2021. június 19. 08:56
null
Rőfös Géza
Kontra

„Az aktuális témákhoz tartozó kommunikációs sablon-memoriterek felmondásának céljából Fekete-Győr András ismét felkereste az ATV Egyenes Beszéd című műsorának stúdióját, ahol Rónai Egonnal beszélgetett pillekönnyű, gendersemleges, lenvászon ingével fejezve ki szolidaritását a bináris nemiségi kategóriákat meghaladó, szerinte hazánkban üldözött kisebbséggel.

FeGyőr nagyon hálás a műsorvezető alákérdezésének, rögtön a beszélgetés kezdetén kaján vigyorral erősíti meg: szerinte is retteg a hatalom a változástól, a Fudan-projekt máris beleállt a földbe (jegyezzük fel: a kormány népszavazást javasol, miután pontos információk állnak rendelkezésre a döntéshez, a momentumos srácok azonban ezt már eldöntötték a választók nélkül),Kína egyenesen összecsinálta magát Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely rettenthetetlen utcanévadó akciójától, hogy fog ez kinézni a haladó, nyugati sajtóban, inkább hagyjuk is az egészet, mit fognak szólni Brüsszelben, Washingtonban, vagy épp a Bitó-szalonban…? Tulajdonképpen az ellenzék egységes fellépése nem csak az egyetemet, hanem Orbánt és Pekinget is megbuktatta. Fél kézzel.

»Ilyen országban nem akar az ember élni…«    »Van nekünk több százezer olyan honfitársunk, akik nem egy másik nemhez, hanem saját neméhez vonzódik…« A lila román liberálisok vezetője szerint Magyarország melegjogi szempontból »katasztrófa«. Van, akiket leköpnek, megvernek, és ez szerinte mind a Fidesz bűne. Tulajdonképpen minden ilyen esetnél rögzíthetjük, hogy Orbán ütött, köpött, de legjobb esetben is cinkosan félrefordította a fejét.”

Kép forrása: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tesoro
2021. június 20. 16:37
Fegyőr! Te is mész hamarosan a levesbe a többi moslékkoalíció tagjaival együtt... reméljük a legjobbakat nélkületek!
Vakfolt
2021. június 20. 15:18
"Van nekünk több százezer olyan honfitársunk, akik nem egy másik nemhez, hanem saját neméhez vonzódik" Százezer az 1% a több százezer pontos lehet, a buzik aránya tényleg 1-2% átlagosan, szóval a három osztályos évfolyamon van 1 vagy kettő. És ezért kéne mindenki másnak vigyázzba állni, mert pár szerencsétlen aberráltnak rosszul esik a saját állapota. Hülye vagy, baszod.
matykox
2021. június 20. 10:15
Meleg (kb 36,5 fokos) van ebben az országban több mint 9,5 milla. BUZI szerencsére legalább 3 (három) vagy 4 (négy) nagyságrenddel kisebb számban. Ez egy rendkívül örvendetes arány, maradjon is így, de inkább csökkenjen még tovább, lefele!
Öreg Palóc
2021. június 20. 07:21
" el lehet innen menni " (fletó)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!