A baloldal szembemegy a soproniak akaratával

2021. június 11. 11:20

Mi a soproniak érdekeit képviseljük, a baloldal az osztrákokét!

2021. június 11. 11:20
Farkas Ciprián
Facebook

„A Fertő parti fejlesztés a 2015-ben aláírt Modern Városok Program egyik legfontosabb eleme, ami a választási programunk szerves részét képezte.

A soproni emberek várják és támogatják a Fertő part megújítását. Épp ezért felháborítónak tartjuk a baloldali politikusok viselkedését. Hazudoznak és nem tisztelik a soproniak akaratát.

A Fertő part eddig egyéni érdekeket szolgált, a jövőben azonban közösségi tér lesz. Mi a soproniak érdekeit képviseljük, a baloldal az osztrákokét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. június 11. 15:29
A hűség városa nem eladó!
nemecsekerno_007
2021. június 11. 15:19
Jól gondolom, hogy ez hasonló helyzet mint amikor néhány magyarnak eldózerolták a házát a horvát tengerparton?!? Mert engedély nélkül épült.
I.E.D.
2021. június 11. 12:11
Kár, hogy a Fertő part közigazgatásilag Fertődhöz, és nem Sopronhoz tartozik. Mondjuk véleménye mindenkinek lehet.....
Knerten
2021. június 11. 11:41
Csak nem ott is egy lepukkantabb, elmaradottabb, posztkomcsibb, balkánibb, élhetetlenebb, sivárabb, koszosabb, unalmasabb, semmilyenebb Magyarországért harcolnak? Hogy aztán tudjanak ujjal mutogatni, hogy micsoda egy lepukkant, elmaradott, posztkomcsi, balkáni, élhetetlen, sivár, koszos, unalmas, semmilyen egy szarország ez? Meg vagyok döbbenve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!