Egy volt Puskás-akadémista, Kleinheisler László lett a meccs embere

2021. június 20. 12:58

Mellesleg a gólszerzőnk, Fiola Attila is játszott Felcsúton.

2021. június 20. 12:58
Szöllősi György
Szöllősi György
Facebook

„A világbajnok ellen egy volt Puskás-akadémista, Kleinheisler László lett a meccs embere (akárcsak öt éve az osztrákok elleni győztes Eb-meccsen). De a kezdőcsapatban ott volt Sallai Roland is, ugyancsak az akadémiánkról. Mellesleg a gólszerzőnk, Fiola Attila is játszott Felcsúton. Tehát: Felcsúton

 

 

Ja, és bár a portugálok elleni meccsen az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek ott fényképezkedtek a lelátón, nehogy rossz fejnek tartsák őket a választók, a 0-3 után ma már már inkább nem mentek ki a Puskás Arénába, nehogy túl focibarátnak tartsák őket a választóik... De rajongva gratulálnak most, főnökük, Gy. F. még az UEFA szakembereit felülbírálva szakmázott is

Kész röhej ez azok számára, akik ma is és eddig is ott voltak a válogatott meccseken. És akik pontosan tudják, hogy a mai ellenzéken és szerencsétlen frontemberein múlt volna, nem lenne itt sem stadion, sem Eb, pláne magyar pontszerzés.

#puskasnagykovet #nemzetisport #sportujsagirok #uefaeuro2020”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. június 20. 15:22
Csurka azt mondta, a komcsiból kikupálódott libernyákok nem megméretni akarják magukat, hanem beülni a zsűribe. Milyen igaz. Egybenzékünk pedig nem teljesítményt akar felmutatni, hanem csak a főhelyen akar állni a sikerfotón.
balbako_
2021. június 20. 14:54
És a keretben még többen vannak a Puskás akadémiából. (De ezért hozták létre!)
Nehidd El
2021. június 20. 13:14
Ajvé, a kivándorlás, a COVID okozta egészségügyi és gazdasági összeomlás után az Orbán-gyűlölők egy újabb bástyéja omlik össze a szemünk előtt. Egyre jobb lenne nekik íreknek lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!