Egy szusszal az Íliászt és a Varázshegyet is betiltották

2021. június 16. 11:21

A ma megszavazott náci törvénnyel a NER betiltotta a középiskolások számára a Kitömött Barbárt.

2021. június 16. 11:21
Péterfy Gergely
Facebook

„A ma megszavazott náci törvénnyel a NER betiltotta a középiskolások számára a Kitömött Barbárt. Roppant barátságtalan lépés. Ígérem, viszonozni fogom. Addig is arra bíztatok minden középiskolást, olvassa el – igen, van benne szex, hetero- és homoszexuális is. Pont, mint az életben. Mondjuk nem kerültem épp rossz társaságba: egy szusszal az Íliászt (meg nagyjából az egész klasszikus irodalmat) és pl. a Varázshegyet is betiltották.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. január 28. 12:43
Az ilyen véglényeket szembesíteni kellene azzal, amit mondtak. Feleljen az írásaiért, legyen a megvetés tárgya, aki íly aljasul hergel!
Pneumaticus
2021. június 17. 13:47
Megjegyzem, a Varázshegyben sem emlékszem ilyen szálra. Valaki emlékszik?
Pneumaticus
2021. június 17. 13:24
Nagyon Művelt Péterfy Gergely! Hol az Iliászban a homoszexuális szál? Patroklosz Achilleusz unokaöccse volt, az archaikus társadalmakban ez a testvérének számított. Csak a nagyon betegek magyarázzák ebbe bele a homoszexuális kapcsolatot. De ez róluk szól, nem az Iliászról, amiben utalás sincs erre...
borsika
2021. június 17. 05:34
Tipikus. Ezek elképzelnek valamit, és úgy nyüszítenek, mintha az a valóság lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!