Csupaszcsiga

2021. június 01. 09:44

Karácsony Gergely hetek óta tekereg itt előttünk hazugságból hazugságba.

2021. június 01. 09:44
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Nincs nyelvvizsga, nincs doktori, nem akar miniszterelnök-jelölt lenni, aztán mégis bejelenti indulását, összevissza hazudozik az önkormányzatok pénztelenségéről, zsarolgatni próbálja a kormányt mindenféle hamis váddal. A legújabb felmérések szerint a főváros lakói is kezdik felismerni, hogy rossz lóra, pontosabban meztelencsigára tettek. Karácsony népszerűsége és elfogadottsága még ellenzéki körökben is jelentősen csökkent. Azt pedig, hogy korábbi ígéreteit megszegve két év után – amit semmittevéssel töltött el posztján – átszállna miniszterelnöknek, a budapestiek mindössze negyede fogadja el.

Az is egyre nyilvánvalóbb, hogy néhány idétlen akción kívül a tehetetlen városvezetés nem csinált semmit. Zöldítés címén méhlegelőnek nevezett gaztengerekkel lepték meg és piszkolták be a várost, idióta rovarhoteleket építettek, környezetvédelmi megfontolásokra hivatkozva a bicikliutak felfestésével hatalmas dugókat idéztek elő. Meg persze a pénztelenségükről sopánkodva a városházán összegyűjtötték az országot majdnem csődbe taszító Gyurcsány-kormányt tanácsadói testület elnevezéssel. Ez a kommandó, akárcsak névleges vezetőjük, Karácsony, soha semmit nem fejez be, bele-belekap sok mindenbe, aztán, ahogy érdekei követelik, továbbáll. Akiket meg belevittek mesterkedéseikbe, azokat cserben hagyják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2021. június 01. 15:03
Elvtársak!! Békén kéne hagyni Karácsonyt, mert nincs rossz reklám, csak reklám és minél többet lovagoltok rajta, annál nagyobb lesz az ismertsége és a népszerűsége. Ez már egy nagyon régi bölcsesség, csak szólok.
manitowoc
2021. június 01. 11:50
"Zöldítés címén méhlegelőnek nevezett gaztengerekkel lepték meg és piszkolták be a várost, idióta rovarhoteleket építettek" Dippold, Dippold, te iszonyú BUTA vagy, ráadásul a butaságodat még reklámozod is az ilyen szövegekkel. Neeem, Dippold, nem. A "méhlegelőt" és a "rovarhoteleket" NEM Karácsony (aki nem is adott át rovarhoteleket) találta ki. Ezekről a Főkert oldalain olvashatsz, nézhetsz videót. Például: https://www.fokert.hu/vadviragos-budapest/ Főkert facebook, 2021. május 19., 13:56: Vadvirágos rét kisokos https://www.fokert.hu/ujabb-rovarhotelek-a-varosban/ Legközelebb tájékozódj a témában, Dippold, mielőtt köpködni akarsz... (:-(((
balbako_
2021. június 01. 10:25
Hát legalább olyan undorító és káros, mint a meztelen csiga.
Tehetős Totó
2021. június 01. 10:20
Ez már nem csórécsiga, hanem "meztelen csiga" ahogy a sajnálatosan korán elhunyt Gion Nándor egy "hőse" mondta azokra, akiket utált...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!